"Τρελάθηκε" ο Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό – Έγινε… θέμα στη Ρουμανία


“Τρελάθηκε” ο Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό – Έγινε… θέμα στη Ρουμανία



Ιδιαίτερη αναφορά στα ρουμανικά ΜΜΕ έγινε για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, κυρίως στα όσα είπε μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων.



 

ΠΑΟΚ: Ιδιαίτερη αναφορά στα ρουμανικά ΜΜΕ έγινε για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ντέρμπι στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, κυρίως στα όσα είπε μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν στην πατρίδα του άσκησε κριτική και στους Έλληνες δημοσιογράφους, εκτός από τους παίκτες του για τα λάθη τους εντός αγωνιστικού χώρου, μένοντας ιδιαίτερα στα νέα παιδιά της ομάδας που θα μάθουν μέσα από τα λάθη τους όπως τόνισε ενδεικτικά.

«Στην συνέντευξη Τύπου του είπαν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση, εννέα βαθμούς μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις, εκτός κούρσας τίτλου και αυτή ήταν η στιγμή που εκνευρίστηκε», αναφέρει σε ένα από τα αρκετά δημοσιεύματα για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου.

  Με το ζόρι, όλοι να πείσουν τον Άρη ότι πρέπει να χάσει

«Αυτή είναι η πίεση που θέλετε να μας βάλετε εσείς. Εμείς δεν είπαμε ποτέ για τέτοιον στόχο. Εμείς έχουμε πει ότι είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο αυτή την σεζόν, φτιάχνουμε μια ομάδα για τα επόμενα χρονιά. Έχουν αρκετά νέα παιδιά που θα κάνουν λάθη. Καταφέραμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και καλά παιχνίδια αλλά στο κρίσιμο σημείο της πίεσης και στα πλέον σημαντικά καταρρεύσαμε και κάναμε λάθη.

Το ματς με την ΑΕΚ είναι σαν αντίγραφο με το σημερινό. Ο στόχος είναι το ματς της Κυριακής με τον Βόλο στην Τούμπα, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα αλλά είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια να σηκώσουμε κεφάλι και να αντιδράσουμε. Να νικήσουμε στο επόμενο ματς. Έχουμε ωραίες προκλήσεις μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσεσκου.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον… Παπαγιάννη που γυρίζει από το NBA – “Βουίζει” το ΟΑΚΑ και για Σάριτς!

  Νέα δεδομένα με Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό
 

Διαβάστε επίσης: