ΑΕΚ για Ολυμπιακό: "Ήμαρτον με τη γελοιότητα – Οι μεθυσμένοι να κάνουν το αλκοτέστ του MEGA"


ΑΕΚ για Ολυμπιακό: “Ήμαρτον με τη γελοιότητα – Οι μεθυσμένοι να κάνουν το αλκοτέστ του MEGA”



“Καυστική” απάντηση από τους Κιτρινόμαυρους στη διαρροή του Ολυμπιακού πως η ΑΕΚ είχε αιτηθεί από το βράδυ του Σαββάτου αλλαγή διαιτητή στο κυριακάτικο παιχνίδι της με τον Άρη.



Ο Ολυμπιακός προέβη σε διαρροή -σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ είχε αιτηθεί από το Σάββατο αλλαγή των διαιτητών στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη- προκαλώντας την άμεση αντίδραση των Κιτρινόμαυρων.

Έπειτα από όσα διέρρευσαν, λοιπόν, η ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη τη διαρροή αφήνοντας υπόννοιες και για τη στάση του Παναθηναϊκού.

«Διαβάζουμε αυτή την διαρροή του Ολυμπιακού (ή του Παναθηναϊκού ή και των δύο μαζί) κι αδυνατούμε να καταλάβουμε. Πότε ακριβώς είπαμε εμείς αυτό το πράγμα; Φυσικά ουδέποτε», ανέφεραν οι Κιτρινόμαυροι. 

«Αυτό που είπαμε είναι πως κάναμε αίτημα αλλαγής των διαιτητών στην ΕΠΟ, όπως και ο Άρης, αφού είχαν συμβεί όσα συνέβησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή», συμπλήρωναν από την Ένωση και κατέληγαν: «Το αίτημα μας είναι την Κυριακή, υπάρχουν και η ώρα και η ημερομηνία φυσικά που στάλθηκε το mail. Αλλά το να μας παρουσιάζουν να έχουμε πει και μάλιστα ενώπιον τους πως ζητήσαμε αλλαγή διαιτητή το Σάββατο, ξεπερνάει και την πιο διεστραμμένη σκέψη. Ήμαρτον πλέον με την γελοιότητα. Προφανώς πρέπει να είναι μεθυσμένοι και ίσως χρειάζεται να κάνουν το αλκοτέστ του Mega. Αλκοτέστ Mega χρειάζονται φυσικά και όσοι το αναπαράγουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στη Σούπερ Λιγκ αποχώρησε η ΑΕΚ καταγγέλοντας Μαρινάκη για το “μαύρος είναι ο πάτος σας”!

  Ψάχνει αντί-Τσικίνιο με ΠΑΟ ο Μεντιλίμπαρ - Οι δύο επικρατέστεροι

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: