"Φουντώνουν" οι φήμες για Παναθηναϊκό – Τι απαντά ο μάνατζερ του Βιλντόσα (ΒΙΝΤΕΟ)


“Φουντώνουν” οι φήμες για Παναθηναϊκό – Τι απαντά ο μάνατζερ του Βιλντόσα (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο ατζέντης του Αργεντίνου γκαρντ πήρε θέση για τα σενάρια που θέλουν τον πελάτη του να αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.



Ο Μάρκο Γέλιτς θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Λούκα Βιλντόσα από τον Ερυθρό Αστέρα και πιθανή συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού γκαρντ ανέφερε πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερώσει κανέναν για κάποια ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας πως παραμένει παίκτης των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

«Γίνεται ακόμη πιο κουραστικό πλέον να διαβάζεις διάφορες φήμες σε ένα θέμα που έχει απαντηθεί πολλές φορές. Θα ήθελα να τονίσω για πρώτη και για τελευταία φορά ότι ο Λούκα Βιλντόσα δεν έχει ενημερώσει κανέναν για κάτι, γιατί δεν έχει κάτι συγκεκριμένο για να ενημερώσει… Είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και ακολουθούν παιχνίδια στην Αδριατική λίγκα και το πρωτάθλημα Σερβίας. Αυτό και τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του ατζέντη του Αργεντινού στην ιστοσελίδα «Mozzartsport».

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Βιλντόσα υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα για δύο χρόνια (1+1) και στη φετινή Ευρωλίγκα έχει κατά μέσο όρο 12,5 πόντους.

  Οπαδοί Φιορεντίνα για Νέα Φιλαδέλφεια: "Έτοιμοι για κόλαση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απάντηση Γιαννακόπουλου σε Αγγελόπουλους με… μέχρι τέλους – Αποκάλυψη για τον “νέο Αλβέρτη”!
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: