"Άφραγκος" ο Χακίμι – Απίστευτη εξέλιξη για τον άσο της Παρί


"Άφραγκος" ο Χακίμι – Απίστευτη εξέλιξη για τον άσο της Παρί



Ούτε σε ταινία δεν γίνονται αυτά…



Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει η (πρώην, πλέον) σύζυγός του, ηθοποιός και μητέρα των δύο παιδιών τους, Χίμπα Αμπούκ όταν ενημερώθηκε ότι ο επίσης διάσημος άνδρας της, όχι μόνο δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά του, αλλά ούτε… σεντ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

 Περίεργο, από τη μία να το πιστέψει κανείς ειδικά όταν μιλάμε για τον διεθνή Μαροκινό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι, επιπλέον έναν από τους πλέον καλοπληρωμένους στο ρόστερ δις της γαλλικής ομάδας.

 Κι όμως, έτσι ακριβώς είναι. Ο άνθρωπος δεν έχει… μία. Και το ανακάλυψαν οι δικηγόροι της Αμπούκ όταν έλαβαν από την εντολέα τους τη διαταγή, μαζί με την αίτηση διαζυγίου, ν’ αξιώσει και το μισό της περιουσίας τους. Ούτε το μισό του μισού βρήκαν, απολύτως τίποτα στο όνομά του, μηδέν ευρώ στην τράπεζα. Πως γίνεται; Απλό το κόλπο του Μαροκινού, απλούστατη η έκπληξη που επεφύλαξε στην πρώην γυναίκα του λες και είχε πάρει χαμπάρι ότι ο γάμος τους θα τελείωνε κάπως έτσι. Τι είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής; Είχε φροντίσει, χρόνια πριν να τα γράψει όλα στη μητέρα του κι ας αξιώσει μετά ο οποιοδήποτε ό,τι θέλει…  

  Ο Τσικίνιο αποκάλυψε σε ποιον παίκτη είπε να πάει στον Ολυμπιακό!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: