Ανάρτηση… φωτιά από Χαποέλ ενόψει του 3ου ματς με ΑΕΚ – "Οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανάρτηση… φωτιά από Χαποέλ ενόψει του 3ου ματς με ΑΕΚ – “Οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν” (ΒΙΝΤΕΟ)



Το δικό της μήνυμα έστειλε η ισραηλινή ομάδα ενόψει του 3ου παιχνιδιού της σειράς με την Ένωσης, με τον νικητή του να παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 του Basketball Champions League.



Χάποελ Ιερουσαλήμ: Αντίστροφα μετράνε στην ισραηλινή ομάδα ενόψει του τρίτου παιχνιδιού της σειράς με την ΑΕΚ, που θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στο Final 4 του Basketball Champions League μιας και ήδη κυκλοφόρησαν βίντεο για να προωθήσουν τα εισιτήρια, με το μήνυμα του συλλόγου στο twitter να αναφέρει «Την επόμενη εβδομάδα η αρένα θα μοιάζει με κάτι που δεν έχετε δει ξανά. Επειδή είμαστε εμείς εναντίον όλου του κόσμου. Και θα επικρατήσουμε».

«Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες. ην επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί», αναφέρει συγκεκριμένα το βίντεο της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε… δικαιώματα ο Αλμέιδα – “Ξεβράκωτη” η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη – Τυχερός που ήταν αυτός ο Ολυμπιακός

  Εξ αναβολής ματς πάει για μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: