Για αυτό υποκλίνονται όλοι στον Βιεϊρίνια – Παράδειγμα για όλους στον ΠΑΟΚ


Για αυτό υποκλίνονται όλοι στον Βιεϊρίνια – Παράδειγμα για όλους στον ΠΑΟΚ



Προφανώς και δεν χρειαζόταν ο χθεσινός αγώνας για να μάθουμε τον δεύτερο φιναλίστ του Κυπέλλου. Εδώ και εβδομάδες μετά το 1-5 στη Λαμία ο Δικέφαλος του Βορρά είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και απλά περιμένουμε να μάθουμε κάποια στιγμή πότε και που θα γίνει.



 

ΠΑΟΚ: Προφανώς και δεν χρειαζόταν ο χθεσινός αγώνας για να μάθουμε τον δεύτερο φιναλίστ του Κυπέλλου. Εδώ και εβδομάδες μετά το 1-5 στη Λαμία ο Δικέφαλος του Βορρά είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και απλά περιμένουμε να μάθουμε κάποια στιγμή πότε και που θα γίνει.

Αν λοιπόν πρέπει να κρατήσω κάτι από τον χθεσινό αγώνα, δεν είναι άλλο από την νοοτροπία του Βιεϊρίνια. Δικαιωματικά θα μπορούσε να σκεφτεί έχοντας παίξει εκατοντάδες ματς στην καριέρα του «τι με ταλαιπωρείς τώρα ρε Ραζβάν…». Ομως από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό που αγωνίστηκε έβγαλε μια τέτοια ενέργεια αξιοζήλευτη και παράδειγμα για όλους σχεδόν τους υπόλοιπους συμπαίκτες του χθες.

Για αυτό έκανε μεγάλη καριέρα ο Βιεϊρίνια. Γιατί είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γιατί προφανώς και σε αυτή την ηλικία δεν επιτρέπει στον εαυτό του να δει κανένα ματς ως αγγαρεία ή να καθίσει πάνω στην σπουδαία καριέρα του θεωρώντας πως δικαιούται σε ένα ματς να είναι σε χαμηλό τέμπο.

  Ποιος Άρης-ΠΑΟΚ; Για αυτό πήγε στη Θεσσαλονικη ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Πολλές φορές έχω δεχθεί μηνύματα από ακροατές του Μetropolis που υποστηρίζουν πως ο Βιεϊρίνια πρέπει να κάνει στην άκρη για να παίζουν άλλοι. Η απάντηση μου απλή: ο Αντρέ έπαιξε χθες μόλις το 13ο του ματς στη σεζόν και μόλις το δεύτερο σερί ως βασικός από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ποιου τη θέση στέρησε; Αστείες προσεγγίσεις και απίστευτη ασέβεια για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν και ΤΙΜΗΣΑΝ την ασπρόμαυρη φανέλα. Γιατί δεν την τιμάς μόνο σε τελικούς αλλά και σε αυτά τα αδιάφορα ματς όπου κάνεις τα πάντα για να σεβαστείς τον προπονητή σου, τον εαυτό σου και κυρίως τον κόσμο που σε βλέπει.

Αυτό λοιπόν κρατώ χθες από ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Και περιμένω κάποια στιγμή πολλοί παίκτες του Δικεφάλου να πάρουν έστω και σε ένα μικρό ποσοστό την νοοτροπία του Αντρέ και να την μιμηθούν. Καλό στον εαυτό τους θα κάνουν αν τους ενδιαφέρει η καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι σε έναν ακόμη τελικό. Καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ που μετρά τρεις συνεχόμενους χαμένους τελικούς όταν αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Ο τελικός αργεί, εδώ δεν ξέρουμε ακόμη που θα γίνει και υπάρχουν άλλα έξι ματς στο Πρωτάθλημα τα οποία ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να τα διεκδικήσει.

  Φοβερές ατάκες Γκαγκάτση για Σαββίδη - "Δεν μπορούσε να μιλήσει... Χάλια"!

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σκούπα” στον ΠΑΟ, οι πρώτοι 3 που φεύγουν – Απόφαση για Μπέικον, Τόμας – “Χτίζει” με Μαντζούκα (Vid)

 

Διαβάστε επίσης: