Εξελίξεις ενόψει του τελικού Κυπέλλου – Επαφές ΕΠΟ με τη διοίκηση αυτού του γηπέδου – "Αγκάθι" η ημερομηνία


Εξελίξεις ενόψει του τελικού Κυπέλλου – Επαφές ΕΠΟ με τη διοίκηση αυτού του γηπέδου – “Αγκάθι” η ημερομηνία



Μετά την άρνηση από πλευράς Κύπρου ώστε να γίνει εκεί ο τελικός Κυπέλλου η Ομοσπονδία έχει αρχίσει επαφές με άλλα γήπεδα με στόχο να βρεθεί η έδρα, με την ημερομηνία πάντως να συνεχίζει να είναι το μεγάλο πρόβλημα.



ΕΠΟ: Λύση ώστε να οριστεί η ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού Κυπέλλου, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ψάχνει η ελληνική Ομοσπονδία με τους ανθρώπους ήδη να έχουν επαφές με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ χωρίς όμως να μπορούν να βρουν τη μέρα και την ώρα που θα μπορέσει να διεξαχθεί.

Η πρώτη επιλογή είναι ο τελικός να γίνει πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα την Τετάρτη 17 Μαΐου, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και αποκλείεται η Αστυνομία να δώσει το ΟΚ, ενώ η δεύτερη είναι να γίνει μια εβδομάδα μετά (24 Μαΐου) ωστόσο αυτήν την περίοδο θα είναι σε εξέλιξη έργα στο ΟΑΚΑ οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Βέβαια πάντα υπάρχει και η λύση του Πανεθεσσαλικού, αλλά με την παρουσία μαθητών στις εξέδρες, όμως η ΕΠΟ σε πρώτη φάση θέλει ο τελικός να γίνει με κόσμο των ομάδων στο γήπεδο, όμως αν δεν βρεθεί λύση τότε ο μεγάλος τελικός θα γίνει με παιδιά στον Βόλο.

  Φώτης Ιωαννίδης: Δείτε τη μητέρα και την αδερφή του (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Οικογένεια η Εθνική! Πιστέψτε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή – Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιο πρωτάθημα”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: