5 παίκτες στο… σφυρί ο Ολυμπιακός – Τους διώχνει με 11.5 εκατομμύρια – Η πρώτη μεταγραφή από Ελλάδα!


5 παίκτες στο… σφυρί ο Ολυμπιακός – Τους διώχνει με 11.5 εκατομμύρια – Η πρώτη μεταγραφή από Ελλάδα!



Εκκαθάριση που θα φέρει τεράστια κέρδη στο Λιμάνι! Το Sportdog παρουσιάζει τα δεδομένα για τους 6 δανεικούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι κανονικά θα πρέπει να βρίσκονται στου Ρέντη με την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.



Ολυμπιακός: Ανεξάρτητα από το πως θα καταλήξει φέτος η χρονιά, το βέβαιο είναι ότι το προσεχές καλοκαίρι έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό. Από τον πάγκο μέχρι τους παίκτες. Ωστόσο πρέπει, επιτέλους, να απαλλαχθεί η ΠΑΕ από το τόσο μεγάλο ρόστερ και τα πάρα πολλά ενεργά συμβόλαια που έχει φορτωθεί.

Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν φύγει δανεικοί, με το μέλλον τους να κρίνεται με την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας στους Ερυθρόλευκους. Το Sportdog παρουσιάζει λοιπόν τα δεδομένα για τους 6 δανεικούς του Ολυμπιακού. Τι κάνουν στις ομάδες τους και ποιες οι πιθανότητες να επιστρέψουν στου Ρέντη.

Μαντί Καμαρά: Ο Αφρικανός κεντρικός χαφ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον επέλεξε για να ενισχύσει το βάθος στον άξονα των Ιταλών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η Ρόμα θέλει να κρατήσει και του χρόνου τον Μαντί Καμαρά στο δυναμικό της, για τον οποίο έχει συμφωνήσει να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ φέτος στον Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που υπάρχει και οψιόν αγοράς πάνω από 5 εκατ. ευρώ. Στις επαφές που θα έρθουν προσεχώς στο προσκήνιο, η ομάδα του Μουρίνιο θα προσπαθήσει να μειώσει αυτό το ποσό και να αγοράσει τον μέσο από τη Γουινέα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ωστόσο, η στάση των Πειραιωτών δεν πρόκειται να αλλάξει. Από το Ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα επιχειρήσουν να έχουν αντίστοιχα το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, για έναν παίκτη που σίγουρα δεν είναι στο πλάνο για επιστροφή στο ρόστερ, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Ρόμα. Σημειωτέον, μετρά 19 συμμετοχές σε όλες τις φετινές διοργανώσεις με 1 ασίστ. Ο Ευάγγελος Μίχος σας είχε αποκαλύψει πάντως πρόσφατα πως είναι πολύ πιθανό ο Καμαρά να επιστρέψει, αλλά να ξαναφύγει για άλλη ιταλική ομάδα!

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ: Πραγματικά περίεργη η υπόθεση με τον Δανό εξτρέμ. Ήρθε στον Ολυμπιακό και έδειχνε να προσαρμόζεται άμεσα, σκοράροντας κιόλας στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, ωστόσο η πρόωρη αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς τον οδήγησε κι εκείνον στην έξοδο. Η Σταντάρ Λιέγης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τον υπέγραψε ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που στον ίδιο στον ποδοσφαιριστή βγήκε σε καλό. Σε 22 συμμετοχές φέτος με τους Βέλγους έχει σκοράρει 7 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ στο πρωτάθλημα της Jupiler Pro League, με τους ανθρώπους της Σταντάρ να θέλουν να τον κρατήσουν με νέο συμβόλαιο. Το ίδιο επιθυμεί και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να προηγηθεί η συμφωνία της ομάδας της Λιέγης με τον Ολυμπιακό, κάτι που για την ώρα φαντάζει δύσκολο λόγω των χρημάτων που ζητούν στο Λιμάνι. Την ίδα ώρα πάντως, ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Τζένοα έχει την πρόθεση να αγοράσει τον Ζινκερνάγκελ και οι Ιταλοί εκτιμούν ότι η ομάδα της Γένοβας μπορεί να πείσει τον Ολυμπιακό να παραχωρήσει τον παίκτη με ένα ποσό γύρω στα 3.000.000 ευρώ!

Χένρι Ονιεκούρου: Δεδομένα από τα συμβόλαια που θέλουν να “πετάξουν” από πάνω τους οι Πειραιώτες. Σε αντίθεση με την πλήρη απογοήτευση που ήταν στους Ερυθρόλευκους, στην Αντάνα Ντέμισπορ τα έχει πάει σαφώς καλύτερα. Κι αυτό, γιατί σε 24 εμφανίσεις μετρά 6 γκολ και 2 ασίστ. Η τουρκική ομάδα διεκδικεί μάλιστα φέτος και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν τα καταφέρει λοιπόν και βγει στην Ευρώπη, τότε η Αντάνα Ντέμισπορ καλείται να πληρώσει υποχρεωτική ρήτρα 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, κάνοντας δικό της με κανονική μεταγραφή τον Ονιεκούρου. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό θα ήταν και το πλέον ιδανικό σενάριο για τους Ερυθρόλευκους.

Μαμαντού Κανέ: Όπως συνέβη και με τον Ζινγκερνάγκελ, έτσι και ο Μαμαντού Κανέ αποχώρησε ως δανεικός με την απομάκρυνση του Μαρτίνς από τον πάγκο. Προορισμός του ήταν η Πάφος στην Κύπρο, με την οποία κάνει γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 2 γκολ μέχρι τώρα. Στον Ολυμπιακό μέλλον ο χαφ από τη Γουινέα δεν πρόκειται να έχει, γι’ αυτό αν δεν προχωρήσει ιδανικά η πώλησή του, τότε θα βρεθεί ομάδα για να φύγει ξανά δανεικός.

Αγκιμπού Καμαρά: Από τα ψηλά στα χαμηλά ο Αγκιμπού Καμαρά. Εκεί που λογιζόταν ως wonderkid και ο επόμενος που θα έφερνε εκατομμύρια στα ταμεία της ΠΑΕ, κατέληξε να μην υπολογίζεται στο ρόστερ και να καταλήξει δανεικός λίγο μετά στον Ατρόμητο. Με τη φανέλα των Περιστεριωτών έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ στα πλέι άουτ απέναντι στον Ιωνικό, βρίσκοντας κάπως τα πατήματά του. Το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να κριθεί εκ νέου στην προετοιμασία του Ολυμπιακού από τον επόμενο προπονητή των Πειραιωτών, αφού και το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2025.

Μπαντιουγκού Φαντιγκά: Ο Φατινγκά ήρθε τον Ιανουάριο του 2022 στον Ολυμπιακό από τη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας γρήγορα την ευκαιρία του στο Κύπελλο από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν ανάλογη, με τη φετινή σεζόν να τον βρίσκει δανεικό στον Ιωνικό. Στη Νίκαια βρήκε το χρόνο που έψαχνε και ο ίδιος ο παίκτης, που μετρά αισίως 25 εμφανίσεις με 1 ασίστ. Και αυτόν, πάντως, δύσκολά θα τον βλέπαμε του χρόνου στο μεγάλο λιμάνι.

  Ζήκος για Αλμέιδα: "Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίτη κρούση Ολυμπιακού σε Γκατούζο – Συμβόλαιο 5.8 εκατ. ο Ρούντι Γκαρσία – Ούτε… καταδέχθηκε την ΑΕΚ!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: