Ο Βέρμπιτς έδειξε και διάθεση και "σφυγμό" με τον Βόλο – Άλλη η χρονιά που έρχεται για τον Σλοβένο (Vid)


Ο Βέρμπιτς έδειξε και διάθεση και “σφυγμό” με τον Βόλο – Άλλη η χρονιά που έρχεται για τον Σλοβένο (Vid)



Μετά από καιρό απέναντι στο Βόλο ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ξεκίνησε ως βασικός με τον Παναθηναϊκό και η εικόνα του μόνο κακή δεν ήταν.



Παναθηναϊκός: Ο Σλοβένος εξτρέμ που φέτος μοιάζει σαν να μην του πηγαίνει τίποτα καλά (εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου) ήταν θετικότατος στο Πανθεσσαλικό, έδειξε και διάθεση και “σφυγμό”, υπενθυμίζοντας ότι ποτέ δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Μιλάμε άλλωστε για παίκτη σταθερά του υψηλότερου επιπέδου. Ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι πριν υπογράψει στο Τριφύλλι, έστελνε ως MVP την Ντιναμό Κιέβου στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σαφή εικόνα των δυνατοτήτων όλων των παικτών του ρόστερ του. Γι’ αυτό καμία απόφασή του για τη νέα σεζόν δεν θα παρθεί παρορμητικά. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι ποδοσφαιριστές με αποδεδειγμένα μεγάλη ποιότητα όπως χαρακτηριστικά συνιστά ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, προβλέπεται να συνεχίσουν κανονικά και του χρόνου στην ομάδα. Εκτός κι αν έρθει στην ΠΑΕ πρόταση άξια περαιτέρω συζήτησης. Κλείνει εδώ η παρένθεση.

  Πανζουρλισμός στο ΟΑΚΑ: Πάνω από 10.000 θεατές με Προμηθέα

Με νέες συνθήκες, ολόκληρη προετοιμασία και ακόμη καλύτερο ρόστερ, ο 29χρονος εξτρέμ θα έχει την ευκαιρία του να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Αναφερόμαστε μάλιστα ειδικά εν προκειμένω στον Βέρμπιτς, καθώς φέτος ήταν απίστευτο το βάρος που κουβαλούσε ο Σλοβένος λόγω, κυρίως, της απίστευτης ιστορίας με την πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του. Γι’ αυτό στον Παναθηναϊκό ποντάρουν, ότι η εικόνα του “Μπέντζι” με τους Πράσινους την επόμενη περίοδο, θα εκπλήξει πολλούς. Σίγουρα όμως όχι τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και πρωτίστως τον Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με την εμφάνισή του στο Βόλο ο Μαντσίνι έβαλε σε δίλλημα τον Ιβάν – Αποφασίζει για την 11αδα με ΑΕΚ!

 
 

Διαβάστε επίσης: