Έβγαλε αποστολή για Άρη ο Λουτσέσκου – Προφυλάσσει βασικό άσο του – Εκτός Ίνγκασον που "βλέπει" Ολυμπιακό


Έβγαλε αποστολή για Άρη ο Λουτσέσκου – Προφυλάσσει βασικό άσο του – Εκτός Ίνγκασον που “βλέπει” Ολυμπιακό



Οι “εκλεκτοί” του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.



Χωρίς τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος προφυλάσσεται, θα παραταχθεί αύριο (30/4, 20:00) στο ντέρμπι με τον Άρη ο ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Βραζιλιάνο χαφ, ενώ στα… πιτς είναι και ο Σβέριρ Ίνγκασον, που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Εκτός είναι επίσης και ο Κάργας, που μετά την απερίσκεπτη κόκκινη κάρτα με την ΑΕΚ προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β’, ενώ κλασικά εκτός είναι οι Ρικάρντο και Κούρτιτς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την κυριακάτικη μάχη με τον Άρη, με την προπόνηση να είναι αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, τους Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τον Ίνγκι Ίνγκασον που έκανε θεραπεία. 

Η μαγνητική του Ισλανδού έδειξε πως έχει ένα οίδημα στην γάμπα, που θα τον αφήσει περίπου 10-12 μέρες εκτός αγώνων. Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Μπράντον, Ολιβέιρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κρούση” από μεγάλη ομάδα της Αθήνας για Ντάντας – “Πόρτα” Μπενφίκα σε Σαββίδη – Νέα τιμή μετά τον ΠΑΟΚ

  Ολυμπιακός: Διαπραγματεύσεις για άσο 6 εκατομμυρίων
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: