Υπόκλιση Ντέμη σε Αλμέιδα: "Σαν την γάτα με ποντίκι τον ΠΑΟ – MVP ο Πινέδα" – Τι είπε για φάση Μπερνάρ-Ρότα και Μουκουντί (Vids)


Υπόκλιση Ντέμη σε Αλμέιδα: “Σαν την γάτα με ποντίκι τον ΠΑΟ – MVP ο Πινέδα” – Τι είπε για φάση Μπερνάρ-Ρότα και Μουκουντί (Vids)



O παλαίμαχος επιθετικός σχολίασε τη διαιτησία του Αθηναϊκού ντέρμπι και εξέφρασε την άποψη του για τις “επίμαχες” φάσεις του σπουδαίου αγώνα στη Λεωφόρο. Το σχόλιο για Αλμέιδα, Γιοβάνοβιτς και Πινέδα.



Μέλι έσταξε για τον Ματίας Αλμέιδα, τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και γενικά για όλη την ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στην εκπομπή “Monday FC” της Νοva.

Ο παλαίμαχος άσος αποθέωσε την Ένωση, λέγοντας ότι ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό, εξήρε τη δουλειά του Αλμέιδα, ενώ τόνισε ότι όποια ομάδα από τις δύο πάρει το πρωτάθλημα, θα είναι δίκαιο.

Παράλληλα, σχολίασε τη φάση του Μπερνάρ με τον Ρότα, αλλά και διάφορες διαμαρτυρίες περί αποβολής του Μουκουντί, κάνοντας λόγο για υπερβολές και πως σωστά δεν δόθηκε κάποια κόκκινη κάρτα.

«Το ματς θα μπορούσε να τελειώσει με 0-1», είπε και πρόσθεσε: «Ο Αλμέιδα ήταν μεγάλος νικητής του ντέρμπι. Ό,τι σκέφτηκε, ότι εντολή έδωσε, το είδαμε. Από ατυχία η ΑΕΚ δεν πήρε το ματς, κυριάρχησε παντού. Μέχρι το 60-65′ έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό».  

  Χάρηκε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Πιτίνο

 

Διαβάστε επίσης: