Μέχρι τότε κλείνει ο προπονητής στον Ολυμπιακό, εκεί "κοιτούν" – Ποιοι "παίζουν" για 11άδα με ΑΕΚ


Μέχρι τότε κλείνει ο προπονητής στον Ολυμπιακό, εκεί “κοιτούν” – Ποιοι “παίζουν” για 11άδα με ΑΕΚ



Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στα δεδομένα για την αναζήτηση προπονητή από τον Ολυμπιακό, αλλά και την προετοιμασία εν όψει ΑΕΚ.



Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό για τη θέση του προπονητή, αλλά θέλει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να κλείσει το θέμα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Όσο δεν κλείνει ο προπονητής, ανοίγει η… βεντάλια των επιλογών. Πλέον κοιτάζουν πολύ και στην Αργεντινή, όπως και στην Ιβηρική. Στόχος και πρόθεση του Ολυμπιακού είναι μέχρι τα μέσα Μαΐου να έχει κλείσει ο προπονητής. Δεν έχουν ακόμη βρει τον άνθρωπο για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι θα τους οδηγήσει με το όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο τη νέα σεζόν», ανέφερε.

Όσον για την προετοιμασία για το ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στην Opap Arena (20:00) είπε: «Σήμερα θα δούμε αν δοκιμάσει κάτι ο Ανιγκό στην προπόνηση. Ο Χουάνγκ είχε κάποιες ενοχλήσεις και θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμος. Σίγουρα εκτός είναι ο Πασχαλάκης. Αυτοί που μπήκαν αλλαγή στη ρεβάνς του Κυπέλλου, δηλαδή ο Βρουσάι και ο Μασούρας, έχω την εντύπωση πως χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Και ο Μπιέλ ίσως τόνωσε την ψυχολογία του μετά το γκολ την Κυριακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Γκατούζο ούτε Σρέντερ – Νέο όνομα κόουτς για Ολυμπιακό – “Λάτρης” του 4-4-2 με 151 ματς Premier!

 

  "Κάηκε" η Θεσσαλονίκη: Οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: