Ατάκες… φωτιά από πρώην διαιτητή για το ΠΑΟΚ – Άρης – "Πέναλτι και κόκκινη του Κουλιέρακη"


Ατάκες… φωτιά από πρώην διαιτητή για το ΠΑΟΚ – Άρης – “Πέναλτι και κόκκινη του Κουλιέρακη”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας παλαίμαχος διαιτητής όπου και πήρε θέση για τις αποφάσεις κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά με τους Κίτρινους.



Γιάννης Σταυρίδης: Ο παλαίμαχος διαιτητής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις φωνές του Άρη για την διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τονίζοντας ότι στη φάση που οι κίτρινοι ζητούν πέναλτι έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών και κόκκινη στον Κουλιεράκη.

«Είναι ξεκάθαρη περίπτωση τραβήγματος, είναι πέναλτι και κόκκινη κάρτα αλλά όχι αλλοίωση όπως λέει ο προπονητής του Άρη. Αυτό σημαίνει ότι έπαιζε εναντίον του Άρη. Απλά ήταν μία φάση την οποία έπρεπε να δει στο VAR και να δείξει πέναλτι και κόκκινη κάρτα» είπε αρχικά.

Για τη φάση του Κωνσταντέλια: «Αυτό δεν είναι πέναλτι γιατί όπως βλέπουμε δεν υπάρχει κάποια κλωτσιά ή επικίνδυνο παίξιμο και έτσι σωστά έδειξε το ματς να εξελιχθεί».

  Χωρίς κόσμο η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ

Για την αποβολή του Καμαρά και αν έπρεπε να έρθει νωρίτερα: «Σε αυτή την περίπτωση έχουμε την δεύτερη κίτρινη κάρτα που του χαρίστηκε, αλλά στη αμέσως επόμενη που ο διαιτητής είδε ότι δεν συνετίστηκε του την έδειξε», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή η απόφαση για το “ντου” Σαββίδη, Μίχελ στο ντέρμπι με ΑΕΚ – “Έμπλεξε” για το όπλο


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: