Αναγκαστικά με αλλαγές ο ΠΑΟ – Αυτοί στα χαφ αντί Κουρμπέλη και Πέρεθ – Ιωαννίδης από την αρχή!

Ο ΠΑΟ αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές στη σύνθεσή του, με τους αντικαταστάτες του Κουρμπέλη και του Πέρεθ στη θέση των χαφ. Επιπλέον, ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει από την αρχή.

Αναγκαστικά με αλλαγές ο ΠΑΟ – Αυτοί στα χαφ αντί Κουρμπέλη και Πέρεθ – Ιωαννίδης από την αρχή!



Πώς θα παρατάξει τους Πράσινους απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς; Ο Νίκος Αθανασίου απαντά.



Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να… κόψει τον αέρα του ΠΑΟΚ και να πάρει αυτός τη νίκη κατέγραψε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Πολύ δύσκολο να παίξει ο Ρούμπεν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι πόνοι που έχει στο γόνατο είναι αφόρητοι, έχει μπει στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Θεωρητικά θα μπορούσε να παίξει, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να παρατάσσει στο γήπεδο παίκτες που δεν είναι στο 100%, εδώ που έχει φτάσει η σεζόν. Περιμένω από τον Παναθηναϊκό να μπει στο γήπεδο και να δείξει στον ΠΑΟΚ ότι θα χάσει. Θα πρέπει να έχει και αυτοπεποίθηση και πολύ μεγαλύτερη ηρεμία στο ματς και από εκεί και πέρα αν έρθει το στραβοπάτημα της ΑΕΚ, έχει καλώς, ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Kετσετζόγλου: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός - Φάνηκε ότι η ΑΕΚ..."

Ερωτηθείς για την 11άδα των Πράσινων, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι από τη στιγμή που Ρούμπεν και Κουρμπέλης είναι εκτός, δεν είναι και πολλά τα πράγματα που μπορεί να κάνει ο Γιοβάνοβιτς. Τερματοφύλακας ο Μπρινιόλι, αριστερά ίσως παίξει ο Πούχατς γιατί ο Χουάνκαρ είναι κουρασμένος, ενώ οι υπόλοιποι της άμυνας θα είναι οι Κώτσιρας Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Στον άξονα θεωρώ ότι το Τσόκαϊ, Τσέριν και Κλεϊνχέισλερ είναι το πιο πιθανό σχήμα. Στα άκρα δεδομένα θα ξεκινήσει ο Μαντσίνι, αριστερά διεκδικούν την θέση Μπερνάρ με Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης, σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο για ΠΑΟ ο Πάλμα, χάλασαν οι σχέσεις Καρυπίδη-Μαρινάκη – Ποια ΑΕΚ; Σε άλλη ομάδα Big 4 ο Ετέμπο!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: