Οριστικό! Αποχωρεί από τον Άρη ξένος παίκτης το προσεχές καλοκαίρι


Οριστικό! Αποχωρεί από τον Άρη ξένος παίκτης το προσεχές καλοκαίρι



Ακόμα ένα δημοσίευμα σχετικά με ποδοσφαιριστή των Κίτρινων από το εξωτερικό που όπως αναφέρει πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.



Ράφαελ Καμάτσο: Παρελθόν από τον Άρη θα αποτελέσει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που θα επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα του leonino.pt ο νεαρός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της Σπόρτινγκ και του εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει και πως θα πάρει ευκαιρίες τη νέα χρονιά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Ραφαέλ Καμάτσο να αναμένεται να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και να μεταβεί στην Πορτογαλία, όπου θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, με τον ίδιο να πρέπει πάντως  να δεχθεί και τη μείωση των απολαβών του καθώς η Σπόρτινγκ δεν είναι διατεθειμένη να του δίνει 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μίλησαν και οι μουγγοί” με τα… πιστόλια στο Άρης-ΑΕΚ! Γνωρίζει ο Αλαφούζος το βρώμικο παιχνίδι εντός ΠΑΟ;


 

  Πάει για κόλπο-γκρόσο με χάφαρο της Γιουβέντους η Ίντερ!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: