Νέες αποκαλύψεις για τον Άλκη – "Έγινε χοντράδα – Είδα αίματα και πάγωσα – Μου κόπηκαν τα πόδια"


Νέες αποκαλύψεις για τον Άλκη – “Έγινε χοντράδα – Είδα αίματα και πάγωσα – Μου κόπηκαν τα πόδια”



Με την απολογία του 8ου από τους 12 κατηγορούμενους ολοκληρώθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας του Άλκη και τραυματισμού των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου. 



Θεσσαλονίκη: Με την απολογία του 8ου από τους 12 κατηγορούμενους ολοκληρώθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας του Άλκη και τραυματισμού των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου. 

Ο 21χρονος επιβάτης του δεύτερου οχήματος ισχυρίστηκε ότι δεν έφτασε στο σημείο του εγκλήματος και δεν είδε ποιος χτύπησε τον Άλκη. «Κι εγώ από τη πλευρά μου θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη στην οικογένεια του Άλκη για την ευθύνη που μου αναλογεί. Σε καμία μητέρα και σε κανέναν πατέρα δεν αξίζει να περάσει αυτό που περνούν αυτοί οι γονείς. 

Συγγνώμη και από τη δική μου οικογένεια», ανέφερε στην αρχή της απολογίας του ο κατηγορούμενος. Μίλησε για τη γνωριμία του με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και για τη σχέση του με τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ. «Είπαμε να πάμε στο Χαριλάου για να βρούμε οπαδούς του Άρη. 

Δεν είχα πάρει μέρος ξανά σε οπαδικό επεισόδιο. Δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι θα γινόταν αυτό που έγινε. Το επεισόδιο στο Ωραιόκαστρο ήταν ο λόγος που συμμετείχα. Δεν τους γνώριζα όλους. Δεν ήξερα ποιοι θα πάμε. Μπήκαμε στα αμάξια και ξεκινήσαμε για το Χαριλάου», είπε ο 21χρονος.

«Όταν φτάσαμε, είδα τα 5 παιδιά στην πολυκατοικία. Εμείς παραμείναμε στο αμάξι. Περιμέναμε να ρωτήσουν τι ομάδα ήταν. Δεν είχα καλή οπτική επαφή. Ούτε όπλα είδα. Έβλεπα μόνο ότι μάλωναν. Όταν ξεκίνησε η συμπλοκή, βγήκαμε κι εμείς. Εγώ έφτασα μέχρι ένα σημείο, ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Πήγαμε να μαλώσουμε. Άκουγα φωνές κι όταν κατάλαβα τι γίνεται, άλλαξα γνώμη. Λέω “τι πάω να κάνω;. Για ποιο λόγο;” Κοκκάλωσα.

Δεν κατάλαβα τι έγινε με τον Άλκη. Έβλεπα προς τα σκαλιά αλλά από κάτω δεν φαινόταν τίποτα επειδή ήταν μπροστά ένα λευκό βαν και μου έκρυβε το οπτικό πεδίο. Στα σκαλιά έβλεπα απλά χέρια . Ήταν τρία άτομα αλλά δεν έβλεπα ποιοι. Μετά έμαθα ότι ήταν και ο 2ος εκεί. Άκουγα κραυγές πόνου. Είδα και κάποιον να κυνηγάει κάποιον άλλον προς την οδό Πλαστήρα», επισήμανε ο κατηγορούμενος.

Ακόμη συμπλήρωσε ότι: «Όταν γύρισαν τα παιδιά, κάποιος είπε “έγινε χοντράδα”. Ρώτησα “τι εννοείς;” Και μου απάντησε: “Είδα πολλά αίματα”. Είχα ανησυχία. Στη συνέχεια δεν μιλήσαμε άλλο γι’ αυτό. Τα ξημερώματα, όταν έμαθα για το τραγικό συμβάν, μου κόπηκαν τα πόδια. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν κοιμήθηκα. Πήγα σε σπίτι ενός φίλου, μέχρι να βρω δύναμη και θάρρος να πω ότι ήμουν κι εγώ εκεί. Έμενα με τη γιαγιά μου. Όταν της το είπα, σοκαρίστηκε. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα με συλλάβουν».

  Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για το Game 5 του ΠΑΟ

Πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μίλησαν και οι μουγγοί” με τα… πιστόλια στο Άρης-ΑΕΚ! Γνωρίζει ο Αλαφούζος το βρώμικο παιχνίδι εντός ΠΑΟ;

 

Διαβάστε επίσης: