Μόνο έτσι περνάει ο Ολυμπιακός – "Εξαφανισμένος" Σλούκας – Σοβαρός κίνδυνος αν δεν πάει Final Four!


Μόνο έτσι περνάει ο Ολυμπιακός – “Εξαφανισμένος” Σλούκας – Σοβαρός κίνδυνος αν δεν πάει Final Four!



Γιατί οι Πειραιώτες μοιάζουν να μη βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τι πρέπει να αλλάξει για να αποφύγουν τον αποκλεισμό. Το ΣΕΦ που θα “κοχλάζει” και ο… έξτρα λόγος που δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα το Final Four στο Κάουνα.



Η Φενέρ απάντησε στον Ολυμπιακό, νίκησε με 73-69, ισοφάρισε σε 2-2 και όλα πλέον για την πρόκριση στο Κάουνας θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ.

Οι Τούρκοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, γιατί πήραν βοήθεια από αρκετούς παίκτες τους και κυρίως όταν η μπάλα «έκαιγε». Ο πρώην του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ, έκανε νέα σπουδαία εμφάνιση, αλλά εκείνος που σκότωσε τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ντισόν Πιέρ. Ο Καναδός φόργουορντ έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος και ήταν η βασικότερη αιτία, που η ομάδα του πήρε τη νίκη. Πολύ καλός ήταν και ο Χέιζ-Ντέιβις για τους νικητές, όπως και ο Μότλεϊ, ο οποίος στο προχθεσινό παιχνίδι ήταν κάκιστος.

  Γκριγκόνις, Μήτογλου, Λεσόρ και... 1-0 ο ΠΑΟ

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός τα περίμενε όλα από δύο παίκτες, από τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Μουσταφά Φαλ. Ο ΜακΚίσικ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, αλλά δεν έφτανε για τη νίκη. Ο Φαλ από την άλλη έφαγε πολύ ξύλο, άντεξε, προσέφερε πολλά, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει, γιατί πήρε ελάχιστα πράγματα από τα πλέι-μέικερ του.

Ο Κώστας Σλούκας δεν είχε σήμερα καμία σχέση με τον θρυλικό Σλούκα του τρίτου παιχνιδιού. Ο Τόμας Ουόκαπ από την άλλη ήταν κάπως καλύτερος από τον Σλούκα, όχι, όμως, τόσο καλός, όσο απαιτούσε ένας τέτοιος αγώνας.

Ακόμη και έτσι, πάντως, η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Στα τελευταία λεπτά όμως έχασε εύκολα σουτ, η Φενέρ έβαλε τα δικά της και έτσι η σειρά πήγε στο 2-2.

Το βράδυ της Τρίτης το ΣΕΦ θα «φλέγεται», ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ό, τι και πέρυσι με την Μονακό, αλλά για να πετύχει τον στόχο του πρέπει να παίξει καλύτερα από ό, τι στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια με την Φενέρ. Οι Πειραιώτες δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αυτό φαίνεται, αλλά επειδή έφτασε η κρίσιμη ώρα, πρέπει όλοι να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Γιατί αν δεν προκριθούν στο φάιναλ-φορ, θα είναι μία κατάσταση, που δύσκολα θα μαζεύεται από κει και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντόρσεϊ πήρε “φωτιά” και πλήγωσε τον Ολυμπιακό – Μόνο ο ΜακΚίσικ το πάλεψε στο τέλος – Επική μονομαχία (Vid)

  Διπλό "χαμόγελο" για Μάντζιο ενόψει ΠΑΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: