Στα… κάγκελα για το μπάχαλο με τον τελικό Κυπέλλου – "Κλινικά νεκρό το ποδόσφαιρο – Λέει πολλά που…"


Στα… κάγκελα για το μπάχαλο με τον τελικό Κυπέλλου – “Κλινικά νεκρό το ποδόσφαιρο – Λέει πολλά που…”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας όπου και αναφέρθηκε στην μη εύρεση ημερομηνίας και ώρας για τον τελικό Κυπέλλου με σκληρή γλώσσα.



Γιάννης Ταχμαζίδης: Ο υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον τελικό κυπέλλου και τις ευθύνες της Πολιτείας για τον κατήφορο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αυτό που συμβαίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τραγικό και φαίνεται σε όλη την εκτασή του με το πρόβλημα που προέκυψε με την έδρα του τελικού. Και μόνο που δεν μπορούμε να βρούμε γήπεδο σημαίνει πολλά, ότι το ποδόσφαιρο είναι κλινικά νεκρό.

Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά σε μία ευρωπαϊκή χώρα. Βλέπουμε σε άλλες χώρες πως είναι γιορτή και εδώ είμαστε ακόμη σε αναζήτηση γηπέδου. Το άλλο τραγικό είναι ότι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν και οικογένειες.

Η ελληνική Πολιτεία, χωρίς αμφιβολία, έχει την μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση. Κανονικά δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται από τις μεγάλες ομάδες και τους παράγοντες που αποφασίζουν και επιβάλλουν, αλλά θα έπρεπε να λειτουργεί συντεταγμένα. Δυστυχώς περάσαμε σε μία τραγική περίοδο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Αφορά όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας, όπου ισχύει ο νόμος του ισχυρού. Είναι λυπηρό ότι η Πολιτεία δεν λειτουργεί θεσμικά και επηρεάζεται από τους οικονομικά δυνατούς», ανέφερε ο Γιάννης Ταχμαζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέλα” Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα – Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή – Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!

  Στις ΗΠΑ ο Φατίχ Τερίμ μετά το "διαζύγιο" με Παναθηναϊκό

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: