Νικολακόπουλος: "Τι γίνεται με το θέμα προπονητή και τι διδάσκει η ιστορία για τα ντέρμπι"


Νικολακόπουλος: “Τι γίνεται με το θέμα προπονητή και τι διδάσκει η ιστορία για τα ντέρμπι”



Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακού αλλά και τα όσα σχολίασε αναφορικά με την ιστορία των ντέρμπι που κρίνουν τίτλο.



Να εξαντλήσει τις πιθανότητες για Ρεμπρόφ κοιτάζει ο Ολυμπιακός στο θέμα προπονητή, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Να τα λέτε να τα γράφετε», των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου.

Παράλληλα, τόνισε, υπάρχει η εναλλακτική του Κρέσπο, χωρίς να σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν μιλάνε με άλλους διαθέσιμους προπονητές. Αναφορικά με τον Μοντέλα, ο οποίος δεν ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό όπως φημολογούνταν, προτάθηκε πριν 15 μέρες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, προφανώς κάτι που έχει να κάνει σε σχέση και με το υψηλό κασέ του.

Αναφερόμενος στην επιλογή του Ολυμπιακού να χτυπήσει δυνατά και τα δύο παιχνίδια με τους δύο διεκδικητές του τίτλου, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, σχολίασε ότι και ιστορικά αποδεικνύεται ότι ορθά έπραξε, θυμίζοντας τι είχε συμβεί στις δύο άλλες περιπτώσεις, στις οποίες οι Πειραιώτες βρέθηκαν στην ίδια θέση και τότε έχασαν από τους παραδοσιακούς τους αντιπάλους. Το 1993 έχασε με 1-3 στη Φιλαδέλφεια και είχε πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, αλλά λίγους μήνες αργότερα όταν ξαναέπαιξαν οι δυο τους πάλι στη Φιλαδέλφεια, αυτό που συνέβη ήταν να σβήσουν τα φώτα στο 84′ και με το σκορ στο 1-1…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης – Έρχονται 6 μεταγραφές – Φεύγουν μόνοι τους από τον Ολυμπιακό”!

Επίσης, το 1960 ο Ολυμπιακός έχασε με 1-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Παναθηναϊκό, που είχε πάρει τότε από την ΑΕΚ το πρωτάθλημα, αλλά όταν έπαιξαν ξανά 10 μέρες μετά στον τελικό Κυπέλλου οι δύο «αιώνιοι», το ματς έληξε 1-1 μετά από παράταση, παρά τους ψιθύρους της εποχής ότι θα το «έδινε» ο Παναθηναϊκός και έγινε δεύτερος τελικός ύστερα από τρεις μήνες…

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

  Μείωσαν χωρίς Γιάννη οι Μπακς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: