Απίστευτη ατάκα Μούσα για Σπανούλη – Τι αποκάλυψε για πρόταση από τον Ολυμπιακό!


Απίστευτη ατάκα Μούσα για Σπανούλη – Τι αποκάλυψε για πρόταση από τον Ολυμπιακό!



Ο Μούσα δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Σπανούλη και να πάρει συμβουλές, την περίοδο που έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague. Επίσης μίλησε για το πόσο κοντά έφτασε στον Ολυμπιακό.



Ο παικταράς της Ρεάλ Μαδρίτης, Μούσα, είχε κάνει το ντεμπούτο του με την Τσεντεβίτα στις 5 Οκτωβρίου του 2015, σε ηλικία των 16, σκοράροντας 4 πόντους σε 5 λεπτά εκείνο το βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα εκείνη την βραδιά ο Βόσνιος γκαρντ είχε την ευκαιρία να παίξει εναντίον ενός θρύλου του μπάσκετ, του Βασίλη Σπανούλη, κάτι το οποίο του έχει μείνει αξέχαστο.

«Φύλαγα τον Σπανούλη, ήταν απίστευτο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζομαι στο ίδιο γήπεδο με εκείνον και να τον μαρκάρω», δήλωσε ο άσος της Ρεάλ, που πριν αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα είχε περάσει από τις υποδομές του Ολυμπιακού.

«Τώρα είναι απίστευτο το συναίσθημα που ξαναβρίσκομαι στην Euroleague και να θυμάμαι εκείνο το ντεμπούτο εναντίον ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, σε τόση νεαρή ηλικία. Είναι πολύ συγκινητικό», πρόσθεσε.

  Πού θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός, η αδυναμία της Βίλα - 25%!

«Αυτό που με συμβούλεψε, είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Θα μπορούσα να είχα πάει στον Ολυμπιακό, βρισκόμουν σε δοκιμή, μόνο μία υπογραφή με χώριζε από τον ελληνικό σύλλογο. Το να παίξω τον πρώτο μου αγώνα εναντίον τους, ήταν πολύ ιδιαίτερο» πρόσθεσε ο 24χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνειρο ζουν στον Ολυμπιακό – “Θρύλος της Ευρώπης – Ισοπέδωσε τον προκλητικό Ιτούδη ο Μπαρτζώκας – Λάβα ως το Κάουνας”! (pics-vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: