Τα είπε… όλα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – Αυτά πρέπει να γίνουν με Καντουρί, Μπίσεσβαρ – Ατάκα για Βιεϊρίνια


Τα είπε… όλα παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – Αυτά πρέπει να γίνουν με Καντουρί, Μπίσεσβαρ – Ατάκα για Βιεϊρίνια



Την δική του άποψη για την επόμενη ημέρα στον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει νέας σεζόν εξέφρασε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέροντας το τι πρέπει να κάνει Λουτσέσκου και Μπότο.



Μιχάλης Λεοντιάδης: Την δική του άποψη κατέθεσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  για την ομάδα του δικεφάλου του Βορρά, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”!

Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα για την επόμενη χρονιά και κυρίως να αλλάξουν πρόσωπα στο ρόστερ. Τον Ελ Καντουρί και τον Μπίσεσβαρ, πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και αυτοί να ευχαριστήσουν τον Σαββίδη για τα εκατομμύρια που τους έδωσε αυτά τα 6 χρόνια, πρέπει φυσικά να τελειώσουν τα συμβόλαιά τους. Φτάνει! Ακόμη, τον Βιεϊρίνια θα τον έβλεπα ευχαρίστως ως γενικό αρχηγό, γιατί μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή, όχι άλλο πλέον.

Η ομάδα χρειάζεται ανανέωση, να καταλάβει και ο Ρουμάνος ότι πρέπει να βάλει τα νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ, που είναι πολύ καλοί παίκτες, να δουλέψει μαζί τους και να πάρουν τρεις παικταράδες, για να φτιάξουμε ομαδάρα. Εγώ και όλοι μας, αυτό βλέπουμε, ίσως δεν το βλέπει ο Λουτσέσκου, αλλά αυτός θα φύγει, εμείς και ο ΠΑΟΚ θα μείνουν, γι αυτό και πρέπει να ακολουθεί τη φιλοσοφία της ομάδας”, είπε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

  Έβγαλε το καπέλο στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ελ Κααμπί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης – Έρχονται 6 μεταγραφές – Φεύγουν μόνοι τους από τον Ολυμπιακό”!


 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: