Ατάκες… φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – Είναι… τρελό να γίνει ο τελικός στην Πολωνία, καλύτερα να μην γίνει"

Ατάκες… καίνε από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – Είναι… ανόητο να διεξαχθεί ο τελικός στην Πολωνία, καλύτερα να αποφευχθεί.

Ατάκες… φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – Είναι… τρελό να γίνει ο τελικός στην Πολωνία, καλύτερα να μην γίνει



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στη προοπτική διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Πολωνία.



Μάρτσιν Μίετσελ: Ο παλαίμαχος Πολωνός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδεχόμενο ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στο Σοσνόβιεκ της Πολωνίας, κάνοντας γνωστή την απορία του για αυτή την επιλογή από πλευράς ΕΠΟ.

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202305/390329.jpg

Το διάβασα ότι μπορεί να γίνει εδώ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λάθος είδηση, αλλά για να με πήρατε τηλέφωνο μάλλον είναι αλήθεια.

Είναι περίεργο, έχει… πλάκα. Εμείς έχουμε μάθει ο τελικός να είναι γιορτή, σαν αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ με 60.000 κόσμο. Απορώ γιατί δεν το κάνουν στην Ελλάδα. Από την στιγμή που είναι χωρίς κόσμο θα μπορούσε να γίνει και στην… Καλαμαριά.

Οσον αφορά το γήπεδο του Σοσνόβιεκ τόνισε: Είναι νέο γήπεδο, 20.000 θεατών. Είναι κλειστό, θα μπορούσε να ανοίξει και να έρθουν Έλληνες από εδώ, από τις γύρω περιοχές, και έτσι θα είχε κάποιο νόημα.

Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πέρσι έπαιξαν η Λεχ Πόζναν με την Λέγκια, δύο ομάδες με φανατικούς οπαδούς, αλλά υπήρξε καλή οργάνωση και δεν έγινε το παραμικρό. Θα μπορούσε και στην Ελλάδα να γίνει καλό παιχνίδι με πολύ κόσμο. Εξάλλου, για κάθε παίκτη είναι μεγάλο κίνητρο να αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας του. Αν είναι να κάνουν 2.000 χιλιόμετρα, να μείνουν εδώ σε ξενοδοχείο για να παίξουν έναν τελικό, καλύτερα να μην τον κάνουν. Είναι τρελό.

Για τον ΠΑΟΚ και την επαφή που έχει με την ομάδα: Βλέπω κάποια από τα αποτελέσματα και που βρίσκεται στην βαθμολογία. Φέτος δεν τα πάει τόσο καλά απ ότι βλέπω. Πάντα παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, είναι η δεύτερη μου αγάπη, σκεφτόμαστε να έρθουμε τους επόμενους μήνες με την γυναίκα μου για να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα.

Για τον συμπατριώτη του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: Μιλάμε κάποιες φορές. Σκέφτομαι πώς τα φέρνει η ζωή. Πριν από δέκα χρόνια εγώ τον έλεγα να έρθει, τελικά, ήρθε και αυτός έγινε Έλληνας και εγώ έφυγα πίσω, είπε ο Μάρτσιν Μίετσελ.

  Ο ΜακΚίσικ αποθέωσε τον Λαρεντζάκη, γιατί τον κάνει να γελά συνέχεια (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάνεται ο Καμπάτσο – Υπογράφει σε άλλη ομάδα της Euroleague – Τεράστια η πρόταση από ΠΑΟ!

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202305/396930.jpg


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: