"Το πλάνο του ΠΑΟΚ έχει κριθεί, δεν περιμένει το Κύπελλο – Είχε μεγαλύτερο μπάτζετ και τερμάτισε τέταρτος"


"Το πλάνο του ΠΑΟΚ έχει κριθεί, δεν περιμένει το Κύπελλο – Είχε μεγαλύτερο μπάτζετ και τερμάτισε τέταρτος"



Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι στον Δικέφαλο, γιατί είναι σημαντικό να πάρει το Κύπελλο για την Ευρώπη και οι παίκτες που υπολογίζει ο Λουτσέσκου για τον τελικό!
 



Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των Θεσσαλονικέων στο πρωτάθλημα, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχασε δίκαια τον πρώτο τελικό του, τερμάτισε δίκαια τέταρτος και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Είχε πιο μεγάλο μπάτζετ, σε σχέση με μία από τις ομάδες της πεντάδας. Με τα γνωστά του προβλήματα, τα οποία αποκαλύφθηκαν πλήρως στα πλέι-οφ, πήγαινε στον τελικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το ποδοσφαιρικό πλάνο του ΠΑΟΚ έχιε κριθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στο Κύπελλο υπάρχει μία ακόμη ευκαιρία να γράψει ιστορία, παίρνοντας έναν τίτλο, όμως η πορεία της ομάδας έχει κριθεί», πρόσθεσε.

Και κατέληξε πρόσφατα: «Έχει βάσεις, κάτι παράγει μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μία καλή ομάδα, που παράγει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει, και βλέπει… σαν εστία του πόλο το αντίπαλο τέρμα».

Ακούστε τι είπε για την ενίσχυση της ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν

  Καμαρώνουν οι Ισπανοί για Ρεάλ, Τσάμπι Αλόνσο και Μεντιλίμπαρ…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: