"Αλαφούζος από… τα παλιά – Ξεκάθαρος για τον Covid της ΑΕΚ, τις διατησίες και τις διεφθαρμένες ομάδες"


"Αλαφούζος από… τα παλιά – Ξεκάθαρος για τον Covid της ΑΕΚ, τις διατησίες και τις διεφθαρμένες ομάδες"



Γιατί η εμφάνιση του ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού μετά από επτά χρόνια και η συνέντευξή του, δείχνει τον δρόμο για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.
 



Τον απολογισμό της συνέντευξης του Γιάννη Αλαφούζου, έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νκολογιάννης, κάνοντας λόγο για σημαντική υπόθεση ενώ χαρακτήρισε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ως καταγγελτικό, θυμίζοντας κάτι από το παρελθόν.

«H σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική, γιατί, μετά από επτά χρόνια, ο Γιάννης Αλαφούζος βγήκε ξανά και μίλησε. Έχει πει πάρα πολλά πράγματα, να θέλετε να πω με έναν τίτλο είναι Αλαφούζος από… τα παλιά. Ήταν καταγγελτικός, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα, στάθηκε και στις διαιτησίες, αλλά κυρίως στο θέμα του Covid. Έδωσε συγχαρητήρια στον Γιοβάνοβιτς, έκανε λόγο για κάποιες διεφθαρμένες ομάδες, ενώ έκανε επίθεση και στην Κυβέρνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

  Τα highlights του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι το «τριφύλλι» έχει δώσει 36 επίσημα παιχνίδια στα οποία… έφτυσε αίμα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ για την οποία δεν ισχύει το ίδιο.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: