Το σχόλιο του Sportdog στο κεντρικό δελτίο του Star – Mέσα από το γήπεδο – Mετά τον τελικό της Euroleague (Vid)


Το σχόλιο του Sportdog στο κεντρικό δελτίο του Star – Mέσα από το γήπεδο – Mετά τον τελικό της Euroleague (Vid)



Από την πρώτη στιγμή το Sportdog.gr είχε δώσει το παρών στο Final 4 της Euroleague, με απεσταλμένο τον διευθυντή της ιστοσελίδας Βαγγέλη Καράμαλη, προκειμένου να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια του Ολυμπιακού!



Η… κατάρα της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου… «έπιασε» και στο Κάουνας, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 79-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague.

H ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η φορά στην Ιστορία της, δέκα χρόνια από την τελευταία φορά (Λονδίνο 2013).

Στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στους παίκτες του είπαν «όχι» η πολυνίκης Ρεάλ Μαδρίτης που αύξησε σε 11 τα τρόπαιά της πέντε χρόνια μετά το τελευταίο (2018), ο Σέρχιο Γιουλ που πέτυχε το νικητήριο καλάθι και πρώτους πόντους του στο ματς στα 3΄΄ πριν τη λήξη, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μεε 15 πόντους και 9 ασίστ και ο ΜVP του φάιναλ φορ Έντι Ταβάρες με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Συμβολή στη νίκη της ισπανικής ομάδας επί του Ολυμπιακού στον τελικό είχε ο Μάριο Χεζόνια με 12 πόντους και ο Φαμπιάν Κοζέρ με 11 (3/5 τρίποντα). Με τον χρόνο «δαμόκλειο σπάθη» πάνω από το… κεφάλι του Ολυμπιακού πλεον, ο Κώστας Σλούκας πήρε το τελευταίο σουτ στα 2΄΄ αλλά ήταν άστοχος αυτή τη φορά.

  Ένα συναίσθημα που σε… πλημμυρίζει είναι ο ΠΑΟΚ

Δείτε το σχόλιο του Βαγγέλη Καράμαλη στο κεντρικό δελτίο τού Star λίγο μετά από το τέλος τού μεγάλου τελικού στο Κάουνας:  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: