Μεταγραφικό "σαφάρι" στον Ολυμπιακό – Στη λίστα στόπερ των 8 εκατ. ευρώ – Σενάριο και για αντί-Μπακαμπού! (pic-vid)


Μεταγραφικό “σαφάρι” στον Ολυμπιακό – Στη λίστα στόπερ των 8 εκατ. ευρώ – Σενάριο και για αντί-Μπακαμπού! (pic-vid)



Την ώρα που ο Αντόνιο Κορδόν συνεχίζει την αναζήτηση του νέου προπονητή, στο λιμάνι ήδη ακούγονται ονόματα παικτών στο μεταγραφικό παζάρι.



Ένα από τα σενάρια που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό είναι αυτό για τον Σέζαρ Μόντες, τον κεντρικό αμυντικό της Εσπανιόλ, η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Segunda Division.

Ο 26χρονος στόπερ πήρε τον περασμένο Ιανουάριο μεταγραφή από την Μοντερέι στην καταλανική ομάδα έναντι του ποσού των 8 εκατομμυρίων ευρώ, με την παρουσία του σε αυτό το διάστημα να χαρακτηρίζεται θετική, έχοντας 20 συμμετοχές με 2 γκολ στην La Liga.

Παρότι έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ μέχρι το 2028, το γεγονός πως του χρόνου η ομάδα θα βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ίσως τον ωθήσει στην έξοδο, με το δημοσίευμα του “soyfutbol” από το Μεξικό να αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη.

Με την εθνική ομάδα του Μεξικού έχει 35 συμμετοχές και 1 γκολ και μάλιστα στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ ήταν βασικός και στα τρία ματς, απέναντι σε Πολωνία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία.

  Φόβοι για ρήξη χιαστού για Ερναντές

Γράφουν για Ρατάο από την Γαλλία

Ο Ολυμπιακός περιμένει την τελική εξέλιξη στην παραμονή του Σεντρίκ Μπακαμπού, ενώ δύσκολα θα κρατήσει τον Ελ Αραμπί για έναν ακόμη χρόνο. Συνεπώς, αναζητά μια λύση για την επίθεση και στη Γαλλία γράφεται πως οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν τον Ράφαελ Ρατάο της Τουλούζ.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της γραμμής κρούσης και πέρυσι κατέγραψε 33 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesviolets.com, ο Ολυμπιακός και η Αλ Ουάχντα ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ακόμα σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Τουλούζ δεν έχει αποφασίσει αν θα βάλει… πωλητήριο στον Ρατάο, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Ρατάο έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ ήρθε στην Ευρώπη το 2018 για χάρη της Ζόρια. Στη συνέχει έπαιξε στη Σλόβαν Μπρατισλάβα, πριν μετακομίσει στην Τουλούζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριετές με 1.5 εκατ. ο Εμβιλά, ούτε για τον Ολυμπιακό αλλάζει θέση – Ο… κουμπάρος “καθαρίζει” για Κουρμπέλη!

  Αυτός το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Άρη - Σούπερ σεζόν

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: