"Χειρουργικές" κινήσεις Αγγελόπουλων για Μιλουτίνοφ – Το παρασκήνιο της επιστροφής – Απειλή από πρώην Ολυμπιακό!


“Χειρουργικές” κινήσεις Αγγελόπουλων για Μιλουτίνοφ – Το παρασκήνιο της επιστροφής – Απειλή από πρώην Ολυμπιακό!



Η επιστροφή του Σέρβου σέντερ στον Ολυμπιακό είναι κάτι που σχεδιάζεται προσεκτικά εδώ και αρκετό καιρό από τους ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.



“Άνοιξε ο δρόμος για Μιλουτίνοφ”, αναφέρει σήμερα στο πρωτοσέλιδό του ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” για την επιστροφή του Σέρβου σέντερ στον Ολυμπιακό, που όπως σημειώνεται, σχεδιάζεται προσεκτικά εδώ και αρκετό διάστημα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τις πρώτες αναγνωριστικές επαφές με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος με την σειρά του θέλει να παίξει και πάλι στην ομάδα, με τους Πειραιώτες να κινούνται διακριτικά, καθώς δεν θέλουν να αποπροσανατολίσουν εν όψει τελικών της Basket League τους άλλους ψηλούς του ρόστερ, Μπλακ και Μπολομπόι (αφού ο Φαλ δεν… κουνιέται).

Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μιλουτίνοφ, αφού φαίνεται ότι υπάρχει “ψηστήρι” και από την Βίρτους Μπολόνια και συγκεκριμένα από έναν πρώην “ερυθρόλευκο”, τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να στείλει τον “Μίλου” στην Ιταλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα για την Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι – Μιλουτίνοφ “πακέτο” με Μπουτσιέλε – Φέρνουν και γκαρντ στο ΣΕΦ!

  ΑΕΚ: Πόσους followers έπιασε στο TikTok; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: