Αυτό ήταν φέτος το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ – Η μεταγραφή… κλειδί και η αποθέωση


Αυτό ήταν φέτος το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ – Η μεταγραφή… κλειδί και η αποθέωση



Αριστείδης Καρασαββίδης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας για την ενίσχυση που χρειάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά, τους παίκτες που ξεχώρισε ο ίδιος την τρέχουσα σεζόν αλλά και την ανάγκη της ομάδας για ποιοτικούς φορ.

«Είμαι στην Γερμανία, κατευθύνομαι προς Μόναχο. Βρεθήκαμε όλοι μαζί οι Βετεράνοι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, είχαμε να συναντηθούμε πριν από την πανδημία.

Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ καθόλη τη διάρκεια της σεζόν: Σίγουρα αυτή η χρονιά ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τις προηγούμενες στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Εμένα μου άρεσε κατά καιρούς η ομάδα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όμως στα κρίσιμα παιχνίδια δεν είχε το βάθος που είχε η ΑΕΚ. Αυτό πιστεύω ήταν και το κλειδί που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Αν συνεχίσουν όμως έτσι τα παιδιά , η επόμενη χροιά θα είναι πολύ καλύτερη για τον ΠΑΟΚ».

  Οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τσάβι

Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά στην επιθετική γραμμή: «Αυτό που χρειάζεται σίγουρα η ομάδα είναι ένα φορ που έχει το εύκολο γκολ. Έπειτα θέλει έναν οργανωτή να περάσει την κάθετη. Το κυριότερο όμως είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα βάζει το εύκολο γκολ. Αν δεν μείνει ο Μπράντον Τόμας, σίγουρα χρειάζεται δύο επιθετικούς. Υπάρχει και ο Τζίμας, όμως το πρωτάθλημα είναι μακρύ, οπότε χρειάζεσαι τρεις επιθετικούς».

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό ρόστερ: «Για μένα ο Κωνσταντέλιας έδωσε πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία, αλλά προς το τέλος φάνηκε να «έσκασε», που λέμε και στη ποδοσφαιρική γλώσσα. Το ίδιο ενθαρρυντικά είναι και τα μηνύματα από τον Τζίμα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε λίγα λεπτά. Φάνηκε ότι έχει ποδοσφαιρικό θράσος και θα βοηθήσει την ομάδα. 

Ο Τάισον είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός. Και αυτό είναι κάτι που λείπει, πλέον οι παίκτες έχουν γίνει ρομποτάκια, στέλνουν την μπάλα μπροστά- πίσω. Ίσως για αυτό και ο κόσμος αποχωρεί από τα γήπεδα. Βλέπει ένα τυποποιημένο ποδόσφαιρο, χωρίς πλούσιο θέαμα»

Τέλος, άφησε το δικό του σχόλιο και για την κατάκτηση της Bundesliga: «Το έχω πει σε πολλούς Έλληνες που είναι φανατικοί με την Ντόρμνουντ, πως δυστυχώς αυτή η ομάδα είναι «ομαδούλα». Εδώ στο Μόναχο όλοι πανηγυρίζουν», είπε ο Αριστείδης Καρασαββίδης.

  Παροξυσμός στη Φιορεντίνα ενόψει τελικού! Πλησιάζει sold out στα εισιτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χρυσή” πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ – Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς – Τέλος η διαπραγμάτευση




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: