Πάει για πολύ δυνατό… μπαμ η ΑΕΚ – "Ματιές" στο Μουντιάλ Κ20 για σούπερ ταλέντο


Πάει για πολύ δυνατό… μπαμ η ΑΕΚ – “Ματιές” στο Μουντιάλ Κ20 για σούπερ ταλέντο



Η Ένωση συνεχίζει τον τσεκάρει περιπτώσεις που θα την ανεβάσουν επίπεδο την νέα αγωνιστική χρονιά και μάλιστα στο στόχαστρό της είναι παίκτης που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή.



ΑΕΚ: “Ματιές” σε όλα τα μέτωπα ρίχνει η Ένωση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pulzo.com άνθρωποι της ομάδας παρακολούθησαν από κοντά τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Μιγιονάριος, Όσκαρ Κορτές που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20.

«Ο σκάουτ της ΑΕΚ, Φαμπιάν Σαλίνας “συνελήφθη” στις εξέδρες του Malvinas Argentinas και κρατούσε σημειώσεις για τα στοιχεία παικτών που του τράβηξαν περισσότερο την προσοχή. Ο Σαλίνας μίλησε για τις πτυχές που λαμβάνει υπόψιν στην αναζήτησή του για νέους παίκτες, προκειμένου να υπογράψουν στην Ευρώπη, ένα σημείο που η ΑΕΚ μοιάζει με πολλούς άλλους μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Πρώτα αναζητώ τους παίκτες-highlights κάθε χώρας και με βάση αυτά που έχει η ΑΕΚ, βλέπω αν μπορεί να χωρέσει στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Αλμέιδα”, εξήγησε ο scout της ΑΕΚ. Στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας, ο Όσκαρ Κορτές είναι αυτός που έχει τραβήξει την προσοχή χάρη στην ικανότητα του να σκοράρει», ανέφερε στην ιστοσελίδα του εξωτερικού ο σκάουτερ της ΑΕΚ.

  Αγωνία με Μπαλτσερόφσκι! Αποχώρησε από το ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και πάει νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ – Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: