"Έρχεται να διεκδικήσει τη θέση του ο Πήλιος στην ΑΕΚ" – Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες της Ένωσης


“Έρχεται να διεκδικήσει τη θέση του ο Πήλιος στην ΑΕΚ” – Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες της Ένωσης



Την πρώτη της φετινή μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ένωση που ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΣ για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και φαίνεται ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα του δώσει τον χρόνο να διεκδικήσει τον ρόλο του στην ομάδα.



ΑΕΚ: Για την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου από τον ΠΑΣ, αλλά και τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Ματίας Αλμέιδα στις μεταγραφές της Ένωσης αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης, τονίζοντας αρχικά ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν καιρό στο στόχαστρο της ομάδας, ενώ άρεσε και στον Αργεντίνο τεχνικό.

«Ήταν ένας παίκτης που ενδιέφερε την ΑΕΚ. Άρεσε αρκετά στον Ματίας Αλμέιδα και έρχεται να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα. Μέτρησε πολύ η επιλογή του παίκτη αφού υπήρχε και δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Το κόστος της μεταγραφής, ανέρχεται γύρω στις 150 με 200 χιλ. “βαριά” 250. Δεδομένα η προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι η παραμονή του Πινέδα. Κατά την άποψη μου είναι ο MVP του φετινού πρωταθλήματος. Η υπόθεση θα κριθεί σύντομα, αλλά αν δεν μείνει θα αναζητήσει καλύτερο του Μεξικανού.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα κοιτάξει σίγουρα για φορ, εξτρέμ που να παίζει και στην κορυφή αλλά και έναν στόπερ», ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ για τις μεταγραφές που είναι σε προτεραιότητα στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη “μεταγραφή” Λουτσέσκου από Ελλάδα – “Απειλητικός από τη γραμμή, με γκολ και ασίστ” (ΒΙΝΤΕΟ)

  Δεν ήξερε από που του ήρθε: Η τάπα του Πετρούσεφ στον Βέσελι

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: