"Πάγωσαν" στον Παναθηναϊκό – Κόλπο… γκρόσο από Σλάβια για να παραμείνει ο Λινγκρ


“Πάγωσαν” στον Παναθηναϊκό – Κόλπο… γκρόσο από Σλάβια για να παραμείνει ο Λινγκρ



Μπορεί ο Τσέχος να είναι ο βασικός στόχος των Πρασίνων για την ενίσχυση στα χαφ και η Σλάβια να φαινόταν ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην πώλησή του, όμως τα δεδομένα άλλαξαν.



Παναθηναϊκός: Με τα μάτια στην υπόθεση του Οντρέι Λινγκρ είναι άπαντες στους Πράσινους μιας και ο ποδοσφαιριστής της Σλάβια Πράγας αποτελεί τον Νο1 στόχο για την ενίσχυση στην θέση των χαφ μιας και ο Τσέχος πραγματοποίησε εκπληκτική χρονιά μετρώντας 15 γκολ και 8 ασίστ, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2024.

Η ομάδα της Τσεχίας έχει κάνει αρκετές προσπάθειες ώστε να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας, με τον παίκτη να θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όμως φαίνεται ότι η Σλάβια δεν το χει βάλει κάτω και μάλιστα οι πληροφορίες από την χώρα αναφέρουν πως έκαναν νέα πρόταση συνεργασίας στον Λινγκρ.

Ο 25χρονος ακόμα δεν έχει δώσει την απάντησή του, ενώ την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κάνει προσπάθειες ώστε να κάνει δικό του τον Οντρέι Λινγκρ, έχοντας σαν βασικό “σύμμαχο” το γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

  Η ανάρτηση του Σωτηρακόπουλου για το πρωτάθλημα της Ίντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ – Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: