Σενάριο για παικταρά των 30 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό – Τον… φέρνει μαζί του ο Μαρς! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σενάριο για παικταρά των 30 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό – Τον… φέρνει μαζί του ο Μαρς! (ΒΙΝΤΕΟ)



Δημοσίευμα φέρνει τον Τζέσι Μαρς και πάλι στα “ραντάρ” των Ερυθρόλευκων και μάλιστα αναφέρει ότι ο Αμερικανός τεχνικός θα μπορούσε να φέρει έναν παικταρά μαζί του στο λιμάνι.



Παρότι ο Αντόνιο Κορδόν προσανατολίζεται σε Ισπανόφωνο τεχνικό για τον πάγκο του Ολυμπιακού, σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας από τις HΠΑ, συνδέει τους Ερυθρόλευκους με τον Τζέσι Μαρς.

Πρόκειται για τον πρώην προπονητή της Λιντς, που την ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 2022 μετά την αποχώρηση του Μαρσέλο Μπιέλσα και την έσωσε κατηγορία, για να φύγει τελικά πριν μερικούς μήνες, αφήνοντας την θέση του στον Χάβι Γκράθια, που και αυτός με την σειρά του την άφησε στον Σαμ Άλαρνταϊς.

Δημοσίευμα, λοιπόν, του “24ssports.com” και του Κρις Εστράδα “μπλέκει” το μέλλον του Μαρς με αυτό του Μπρέντεν Άαρονσον, του 22χρονου επιτελικού χαφ/εξτρέμ της Λιντς Γιουνάιτεντ, ο οποίος πήγε στο “Έλαντ Ρόουντ” χάρη στον Μαρς και μετά το αρκετά καλό ξεκίνημα στα “παγώνια”, η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη, καθώς παρασύρθηκε από την γενική μετριότητα της ομάδας, που έπεσε στην Τσάμπιονσιπ.

Στο ρεπορτάζ αναλύονται τα δεδομένα για το μέλλον του Αμερικανού άσου, είτε αυτό θα είναι στη Λιντς για να τη βοηθήσει να επιστρέψει και πάλι στην Premier League, είτε στην Λίβερπουλ για να προσφέρει βάθος στο ρόστερ του Γιούργκεν Κλοπ, είτε ακόμα και στη Bundesliga ή το MLS.

Το ενδιαφέρον κομμάτι, ωστόσο, είναι εκείνο, που συνδέει τον Άαρονσον με τον συμπατριώτη του προπονητή Τζέσι Μαρς και τον Ολυμπιακό! Στο ρεπορτάζ τονίζεται: «Οι φήμες για μεταγραφή του Μπρέντεν Άαρονσον θα μπορούσαν να φουντώσουν αν ο Τζέσι Μαρς πάει σε κάποιον σύλλογο. Αν και συνδέθηκε στενά με τη Σαουθάμπτον και τη Λέστερ λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Λιντς, δεν έχει βρει ακόμα δουλειά.

Ο Αμερικανός προπονητής ήταν ένας από τους κύριους λόγους, που ήρθε στο ”Έλαντ Ρόουντ” ο Άαρονσον. Ο Μαρς συνδέεται τόσο με τη Μονακό όσο και με τον Ολυμπιακό. Ποιος θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στη Γαλλική Ριβιέρα; Ενώ το ελληνικό superclub και το πρωτάθλημα της χώρας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σκληρύνουν τον νεαρό.

Φυσικά, ο Μαρς θα μπορούσε να καταλήξει να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή της εθνικής των ΗΠΑ και σίγουρα θα επιλέξει τον Άαρονσον»

Θυμίζουμε ότι ο Άαρονσον μετακόμισε από την Σάλτσμπουργκ στη Λιντς τον Ιούλιο του 2022, έναντι του ποσού των 32 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 30 εκατομμύρια.

Μένει να δούμε κατά πόσο έχει βάση ένα τόσο περίπλοκο σενάριο για Μαρς-Άαρονσον και Ολυμπιακό…

  Στην "Χάλα Πιονίρ" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Δείτε βίντεο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη – Υπογράφει ο… νεός Τσιμίκας – “Ξενερωμένος” top ξένος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: