Σούπερ αποκάλυψη από παίκτη του Ολυμπιακού – "Ο Χάμες θέλει να παίξει κάποια μέρα στη…"


Σούπερ αποκάλυψη από παίκτη του Ολυμπιακού – “Ο Χάμες θέλει να παίξει κάποια μέρα στη…”



Σε podcast στην πατρίδα του μίλησε ξένος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων αποκαλύπτοντας τις συζητήσεις που είχε κάνει με τον Κολομβιανό σχετικά με το μέλλον του.



Ροντινέι: Στο Charla Podcast στη Βραζιλία μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες λέγοντας πως έκαναν πολύ παρέα κατά την κοινή τους παρουσία στους Ερυθρόλευκους μιας και μιλούσαν μόνο στο πορτογαλικά, ενώ ο Κολομβιανός του είχε αποκαλύψει ότι θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Ο Χάμες θέλει να μιλάει μόνο πορτογαλικά. Δεν θέλει να μιλάω ισπανικά μαζί του. Αναγκαζόμουν στην Φλαμένγκο να μιλάω ισπανικά με κάποιους παίκτες, ώστε να καταλαβαίνουν τα πάντα.

Αλλά ο Χάμες θέλει μόνο πορτογαλικά. Θα ταίριαζε στο Ρίο. Έχουμε μιλήσει και μου έχει πει ότι θέλει να παίξει στην Βραζιλία κάποια μέρα. Έχει και Βραζιλιάνους φίλους επίσης.

Τού έχω εξηγήσει πως είναι ωραία εδώ στη Βραζιλία, το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει για τη ζωή του. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι για αυτά” δήλωσε ο Ροντινέι.

Θυμίζουμε ότι χθες γράφτηκε από την Τουρκία πως ο Χάμες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπεσίκτας.

  Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Ναν! Έδειξε το συμβόλαιο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό – “Μπουκαδόρος με γκολ – Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: