Κιτρινόμαυρη "τρέλα" στα Τρίκαλα για τις κούπες της ΑΕΚ – Ποια πόλη παίρνει σειρά! (ΒΙΝΤΕΟ)


Κιτρινόμαυρη “τρέλα” στα Τρίκαλα για τις κούπες της ΑΕΚ – Ποια πόλη παίρνει σειρά! (ΒΙΝΤΕΟ)



Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικράτησε στα Τρίκαλα για την υποδοχή της κούπας των πρωταθλητών της ΑΕΚ!



Τα τρόπαια που κατέκτησε φέτος η Ένωση θα κάνουν… tour σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ώστε να έχουν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά όσοι περισσότεροι φίλοι της ομάδας γίνεται.

Πρώτος σταθμός ήταν τα Τρίκαλα, όπου και επικράτησε ενθουσιασμός από εκατοντάδες φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έστησαν κανονικό πάρτι για να υποδεχθούν το τρόπαιο της Super League, ενώ θα ακολουθήσει η Ζάκυνθος.

Στη συνέχεια, οι κούπες θα πάνε στην Τρίπολη, με την τοπική ΑΕΚ να είναι έτοιμη να τις υποδεχτεί στον μουσειακό χώρο του γηπέδου της «Αναστάσιος Μουκάκης» την Πέμπτη 8/6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στα πλαίσια του προγράμματος παρουσίασης σε επιλεγμένα μέρη της Ελλάδος,των φετινών τροπαίων που κατέκτησε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ ΑΕΚ απεδέχθει το αίτημα του συλλόγου μας, με τον οποίο τον συνδέουν οι Αλησμόνητες Πατρίδες -κοινές ρίζες καταγωγής- και την χωρίζουν μόνο τα τέσσερα έτη, 1924-1929, μεταγενέστερης γέννησης.

Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης 08/06/2023, στον μουσειακό χώρο μας, στο γήπεδο “Αναστάσιος Μουκάκης” στην προσφυγική συνοικία Φιλικών και στο κέντρο του Μοριά, θα υποδεχθούμε το τρόπαιο του φετινού Πρωταθλήματος. Την ημέρα αυτή, από τις 17.00 έως τις 21.00, θα έχουν την δυνατότητα να δουν εκ του σύνεγγυς, αλλά και να φωτογραφηθούν με το κορυφαίο κύπελλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι οι φίλαθλοι της πόλης μας. Την Παρασκευή 09/06/2023 θα παραδοθεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης κος Παν.Βαλασόπουλος,τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και ομόφωνα το Δ.Σ. ευχαριστούν την ΠΑΕ ΑΕΚ, για αυτή την σημαντική ευκαιρία που δίνει στους αθλητές μας, τα μέλη του συλλόγου, τους οπαδούς της ομάδας μας, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της Τρίπολης να θαυμάσουν από κοντά αυτό το ιδιαίτερο τρόπαιο!”.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρουά ματ Μελισσανίδη στον Μαρινάκη – Αυτόν “έκλεψε” μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού – Υπογράφει στην ΑΕΚ ο…

Δείτε το βίντεο:

  Αυτός παίρνει χρόνο απόψε λόγω της απουσίας Χουάντσο

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: