Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το οπαδικό επεισόδιο στο Χαϊδάρι – "Θα μπορούσε να έχει φάει μαχαιριά πιο βαθιά"


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το οπαδικό επεισόδιο στο Χαϊδάρι – “Θα μπορούσε να έχει φάει μαχαιριά πιο βαθιά”



Σοβαρό οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/5) στο Χαϊδάρι με ένα άτομο να τραυματίζεται και όπως αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.



Ελλάδα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από μάρτυρες της οπαδικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Χαϊκδάρι και μίλησαν στο Action24 σημειώνοντας πως επρόκειτο για πέντε οπαδούς με φανέλες που είχαν διακριτικά του Παναθηναϊκού και μαχαίρωσαν στον μηρό έναν 24χρονο οπαδό του Ολυμπιακού.

Ήρθε ένα μαύρο golf και σταμάτησε και βγήκαν τέσσερα άτομα έξω, άλλος ένας ήρθε από εδώ. Πηδάει ο ένας στον πάγκο του ίντερνετ καφέ και λέει ‘εδώ πέρα είναι’ και μιλούσε στο τηλέφωνο με άλλους δύο-τρεις, Μπαίνουν μέσα, αρχίζουν τον βαράνε, ανεβαίνει στον πάγκο που είναι το πληκτρολόγιο και λέει ‘αφήστε με’.

Αυτό έγινε για ένα φούτερ της Θύρας 7 και λέει βγάλε το. Μόλις τους απαντάει όχι, του ρίχνουν μία κλωτσιά στο μπούτι, πέφτει κάτω και τον μαχαιρώνουν 2-3 φορές στο μπούτι. Δεν ξέρω αν τους γνώριζε, αλλά αυτοί τον γνώριζαν γιατί σταμάτησαν και πήγαν κατευθείαν γι’ αυτόν” ανέφερε ο ένας μάρτυρας.

  "Mπουμ" Μαρινάκη σε Ολυμπιακό - Υπογράφει παιχταρά - Συζητάε

Ο δεύτερος περιέγραψε: “Βλέπω το παιδί, να ουρλιάζουν αυτοί ‘τι είπες ρε;’, σε μία φάση μπαίνουν μέσα του βαράνε μπουνίδια, ξαπλώνει πίσω στα τραπέζια και οριακά θα μπορούσε να την έχει φάει πιο βαθιά την μαχαιριά“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό – Έλληνας σκόρερ από Αμερική με καλό σουτ – 14,1 πόντους μ.ο. και αμυντικός (Vid)

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: