"Κοιτάζει" κι άλλον παίκτη στη θέση του Λινγκρ ο Παναθηναϊκός!


“Κοιτάζει” κι άλλον παίκτη στη θέση του Λινγκρ ο Παναθηναϊκός!



Τα τελευταία δεδομένα για Λινγκρ, Κουρμπέλη και λοιπές μεταγραφές στο Τριφύλλι.



Την διαφοροποίηση των δεδομένων σε επίπεδο «ξεψαχνίσματος» αλλά και μπάτζετ σε ό,τι αφορά στις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή εξετάζει περιπτώσεις παικτών σε όλες τις θέσεις με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι τα προηγούμενα χρόνια, με όσο το δυνατόν καλύτερο φιλτράρισμα. Είναι άλλο να κινηθεί γρήγορα ο Παναθηναϊκός και άλλο βιαστικά. Είναι σημαντικό όλες οι μεταγραφές που θα γίνουν φέτος να έχουν επιτυχία, για να αλλάξει επίπεδο. Όπως και οι 3-4 πρώτες κινήσεις να έχουν ολοκληρωθεί πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με αφορμή και την είδηση για την ΑΜΚ ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ να πούμε πως εκτός των άλλων δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί πολύ δυνατά μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, γιατί οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτεροι φέτος, θα ανεβάσει τον πήχη. Θα αυξήσει τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους και αυτό φαίνεται από την ΑΜΚ», είπε μεταξύ άλλων.

  Η επόμενη μέρα της Κ19 του Ολυμπιακού

Σε ό,τι αφορά στον Λινγκρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των πρώτων συζητήσεων ανάμεσα στο Τριφύλλι και την Σλάβια, επισημαίνοντας πως υπάρχει κι άλλος παίκτη που εξετάζεται για την συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα, μιλώντας για την υπόθεση του Κουρμπέλη, ο Αθανασίου επισήμανε πως δεν θα ανέβει άλλο ο Παναθηναϊκός, ούτε θα αλλάξει η πρόταση της Τράμπζονσπορ και ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέρμα τα αστεία, αποφάσισε ο Γιαννακόπουλος – Νο1 στόχος ο Τζέιμς, plan b με Ντέιβις – Ανατροπή με… φευγάτο

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: