Διπλή επιστροφή στον ΠΑΟΚ – Αποφασίζει ο Λουτσέσκου για το μέλλον τους


Διπλή επιστροφή στον ΠΑΟΚ – Αποφασίζει ο Λουτσέσκου για το μέλλον τους



Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει να διαχειριστεί δύο ακόμα παίκτες που επιστρέφουν και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το μέλλον τους.



ΠΑΟΚ: Ο Λούκας Τέιλορ αποτελεί μια ακόμα εκκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μπακ που είναι δανεικός στην Σαχτάρ, όπως όλα δείχνουν δεν θα αποκτηθεί από την ουκρανική ομάδα, παρότι οι 300.000 ευρώ της οψιόν αγοράς δεν είναι μεγάλο ποσό.

Προφανώς το δεσμευτικό ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτά τα χρήματα και ο Τέιλορ παραμένει στην Σαχτάρ αν παίξει στο 50% των αγώνων της ουκρανικής ομάδας που είχε συμφωνηθεί δεν «έπιασε», καθώς ο Βραζιλιάνος είναι ανενεργός μετά τους πρώτους μήνες που προφανώς ήταν κριτήριο. Το τελευταίο ματς της σεζόν είναι στις 4 Ιουνίου και μετά θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις για το αν επιστρέφει η Τούμπα ή πάει ξανά δανεικός.

Επιστρέφει στο ρόστερ και ο Τσιγγάρας

  Σλούκας: "Να είμαστε πεινασμένοι" - Ατάκα για Μακάμπι

Ο Χάρης Τσιγγάρας ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς ο δανεισμός του στην Τουλούζ ολοκληρώνεται. Ο μέσος του Δικεφάλου δεν ήταν στην αποστολή ούτε στο προχθεσινό αδιάφορο βαθμολογικά ματς της ομάδας του με την Οσέρ που ολοκληρώθηκε 1-1.

Ο Τσιγγάρας δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της Τουλούζ. Το ότι όμως πήρε μέρος στις προπονήσεις μιας ομάδας από τη Γαλλία, το ότι αναγκάστηκε να μείνει μακριά από την Ελλάδα, είναι πράγματα που μπορεί να τον βοήθησαν και ως ποδοσφαιριστή και ως χαρακτήρα και μένει να φανεί πόσο χρήσιμα θα αποδειχθούν τώρα με την επιστροφή του στην Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη – Υπογράφει ο… νεός Τσιμίκας – “Ξενερωμένος” top ξένος!

 

Διαβάστε επίσης: