Ζορίζουν τα πράγματα με Πάλμα – Έριξε… άκυρο ομάδα – "Εξωπραγματικό το κόστος"


Ζορίζουν τα πράγματα με Πάλμα – Έριξε… άκυρο ομάδα – “Εξωπραγματικό το κόστος”



Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν αναφορές στη Δανία ότι η Κοπεγχάγη ενδιαφέρεται για τον Λουίς Πάλμα όμως τα τελευταία δημοσιεύματα δείχνουν ότι το κλίμα έχει αλλάξει πλήρως.



Λουίς Πάλμα: Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν αναφορές στη Δανία ότι η Κοπεγχάγη ενδιαφέρεται για τον Λουίς Πάλμα. Σημερινό δημοσίευμα όμως αναφέρει… ακριβώς τα αντίθετα.Μάλιστα τονίζεται ότι το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Άρης είναι εξωπραγματικά υψηλό.

Στην Ελλάδα, έχει ήδη παρατηρηθεί πως το όνομα της Κοπεγχάγης είναι μέσα στα ονόματα των ξένων συλλόγων που παρακολουθούν τους κορυφαίους παίκτες της χώρας στα Playoffs.

Και αυτό είναι πιθανώς και αυτό που κάνει την Κοπεγχάγη να εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα σε σχέση με τον ακραίο επιθετικό του Άρη, Λουίς Πάλμα, έναν 23χρονο παίκτη από την Ονδούρα. Όμως το τίμημα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, που ζητάει ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, φαίνεται εξωπραγματικά υψηλό. Και παρόλο που τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν επανειλημμένα αναδείξει την Κοπεγχάγη ως ξεκάθαρο μνηστήρα του παίκτη, σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, δεν ενδιαφέρεται”, αναφέρει το ρεπορτάζ της tipsbladet για τον Λουίς Πάλμα.

  Για αυτό δεν πανηγυρίζουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αγωνία για

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα – Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ – Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: