"Τρέχουν" τα θέματα για το γήπεδο στον Βοτανικό – Εξελίξεις με τον Ερασιτέχνη


“Τρέχουν” τα θέματα για το γήπεδο στον Βοτανικό – Εξελίξεις με τον Ερασιτέχνη


Διαφ.


Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και το ανάδοχο σχήμα -την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος- που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, σειρά παίρνουν πλέον οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στην ίδια περιοχή.



Παναθηναϊκός: Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και το ανάδοχο σχήμα -την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος- που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, σειρά παίρνουν πλέον οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στην ίδια περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η δημοτική αρχή της Αθήνας, την προσεχή Τρίτη (6/6) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο συνέντευξη Τύπου για την παρουσία των τελικών μελετών των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Ομίλου στον Βοτανικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

  Mετράει επιστροφές o Tερίμ στον Παναθηναϊκό - Αυτές είναι οι επιλογές για την 11άδα - Διαβάστ ονόματα!

«Την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 11 το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση των οριστικών μελετών των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, οι οποίες έχουν εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει ο ΠΑΟ – Οι επόμενες αποχωρήσεις και οι 8 μεταγραφές – 4 εκατ. για Λινγκρ, δυνατά για top Έλληνα!


Πηγή