Όνομα-έκπληξη στη λίστα του Ολυμπιακού – "Υπογράφει για έναν χρόνο – Πέτυχε ήδη μία φορά με τον Κορδόν"!


Όνομα-έκπληξη στη λίστα του Ολυμπιακού – “Υπογράφει για έναν χρόνο – Πέτυχε ήδη μία φορά με τον Κορδόν”!



Στο Λιμάνι επιμένουν να ψάχνουν στην Ισπανία για τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Η τελευταία περίπτωση που εξετάζουν είναι ιδιαίτερη και προκαλεί ερωτηματικά…



Ολυμπιακός: Με τον Χαβιέ Καγέχα έχουν συνδεθεί οι Πειραιώτες που, μετά από την έλευση του Αντόνιο Κορδόν, αναζητούν ακόμα τον άνθρωπο που θα του δώσουν τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μόνο που η περίπτωση του 45χρονου Ισπανού προπονητή έχει κάποιες παραμέτρους, όπως για παράδειγμα ότι έχει σε ισχύ συμβολαιο με τη Λεβάντε για μια ακόμα σεζόν.

Το sportdog επικοινωνησε με τον Γιώργο Τεριακή, δημοσιογράφο με πολύ καλή γνώση τού ισπανικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Καγέχα.

“Αυτές τις ημέρες έγραφαν στην Ισπανία ότι έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο με τη Λεβάντε. Με την οποία μπορεί να τελειώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του προς το τέλους του Ιουνίου“, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είχε συνεργαστεί με τον Κορδόν στη Βιγιαρεάλ, περισσότερο κατά ανάγκη τότε, από τη δεύτερη ομάδα, αλλά την είχε οδηγήσει στην Ευρώπη”.

Πώς είναι η καριέρα του;

  Σπάθας: "Ίσως κόκκινη σε Αντόνιο, κανένα πέναλτι - Απάντηση

“Δεν έχει καμία ιδιαίτερη καριέρα, αρκεί να σκεφτούμε ότι τώρα είναι στη Λεβάντε που παλεύει για να πάρει την άνοδο στη La Liga“.

Πώς του αρέσει να παίζει;

“Είναι σφιχτος πίσω, με άμυνα κι άγιος ο Θεός”.

Άρα θεωρείς ότι μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

“Δεν θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό, όχι. Είναι  προπονητής σαν τον Μπορδαλάς, δεν είναι Μαρθελίνο, ούτε Ιραόλα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το deal της χρονιάς στο Λιμάνι – Ήρθε τζάμπα, φεύγει μόνο με 15 εκατ. – “Χουνέρι” από Μύκονο ο… ανεπιθύμητος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: