Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Γαλλική ομάδα προσφέρει 20 εκατ. ευρώ; – Εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα

Αλλαγές με τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Ομάδα από τη Γαλλία προτείνει 20 εκατομμύρια ευρώ; – Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα συνηθισμένα.

Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ – Γαλλική ομάδα προσφέρει 20 εκατ. ευρώ; – Εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα



Ο Τζον Τέξτορ το επιβεβαίωσε κατηγορηματικά: ο Λοράν Μπλαν θα είναι ο προπονητής της Ολιμπίκ Λιόν (και) την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



Ναι, δεν αλλάζω εύκολα προπονητές. Ήμουν ξεκάθαρος. (…) Θέλουμε να του δώσουμε περισσότερους πόρους για την επόμενη σεζόν, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Équipe.

Ο αξιωματούχος των Λιονέ ανακοίνωσε επίσης τον μελλοντικό διορισμό ενός Γάλλου διευθυντή στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά διευκρίνισε ότι δεν είναι σίγουρος για τον διορισμό αθλητικού διευθυντή στη Λιόν. 

Επίσης, ο Τζον Τέξτορ αποκάλυψε μια αλλαγή θέσης για τον Μπρούνο Σεϊρού, νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, ο οποίος θα αποχωρήσει από το τμήμα ποδοσφαίρου της Λιόν αλλά θα παραμείνει στον όμιλο Eagle Football.

Πώς ταιριάζουν όλα αυτά με την ΑΕΚ και τον Λιβάι Γκαρσία; Η γαλλική ομάδα δεδομένα έχει στη λίστα της τον Λιβάι, προφανώς μετά από θετική εισήγηση του Μπλαν. Από τη στιγμή που ο πεπειραμένος τεχνικός θα συνεχίσει στη Λιόν, δεν είναι δεδομένο ότι το όνομά του θα επανέλθει στο ρεπορτάζ της ομάδας;

  Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Εγώ δεν θα έβγαζα έξω έναν παίκτη που μπορ
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: