Αλλάζει η εικόνα το ΠΑΟΚ – Έρχεται σοβαρή απόφαση από Λουτσέσκου – Αποφάσεις ενόψει νέας χρονιάς


Αλλάζει η εικόνα το ΠΑΟΚ – Έρχεται σοβαρή απόφαση από Λουτσέσκου – Αποφάσεις ενόψει νέας χρονιάς



Τα μεταγραφικά απορροφούν μεγάλο μέρος της δραστηριότητας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν είναι τα μοναδικά ζητήματα προς διευθέτηση που απασχολούν αυτές τις μέρες. 



ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά απορροφούν μεγάλο μέρος της δραστηριότητας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν είναι τα μοναδικά ζητήματα προς διευθέτηση που απασχολούν αυτές τις μέρες. Με δεδομένο ότι σε δέκα μέρες αρχίζουν οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας, μία βασική απόφαση αφορά στην διαμόρφωση του ρόστερ που θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου. 

Ήδη είναι γνωστό ότι δύο παιδιά του ΠΑΟΚ Β, ο Ραού Μορικέλι και ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς πήραν άδεια και δεν συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας στο φινάλε της σεζόν προκειμένου να είναι έτοιμοι για την προετοιμασία.

Μέσα στην εβδομάδα, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Καρυπίδης θα αναλάβει να ενημερώσει τους παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμό και ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει ότι θα είναι στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται παίκτες όπως ο Χάρης Τσιγγάρας που επιστρέφει από την Τουλούζ, ο Παναγιώτης Τζίμας που επιστρέφει από τον ΠΑΣ, ο Γιώργος Βρακάς που ήταν στον Λεβαδειακό.

  Ατάκα από Θεσσαλονίκη: "Ο Άρης προτεραιότητα στον τελικό του Κυπέλλου"

Παράλληλα, υπάρχουν και ανοιχτά ζητήματα ανανεώσεων όπως του Χρήστου Ταλιχμανίδη, για τον οποίο θα υπάρξει επαφή με ατζέντη του για να κλείσει το ζήτημα μέσα στην εβδομάδα. Δεν είναι και η μόνη περίπτωση τερματοφύλακα, πάντως, που απασχολεί. 

Υπάρχει ανοιχτή διαπραγμάτευση και με τον Δημήτρη Μοναστηρλή, με τον οποίο πάντως δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή μέχρι και λίγες μέρες πριν και ο ΠΑΟΚ επρόκειτο να κάνει μία τελική κρούση για να αλλάξει τα δεδομένα. Για τον διεθνή με την εθνική κάτω των 19 γκολκίπερ, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού και λογικά τις επόμενες μέρες θα φανεί αν υπάρχουν πιθανότητες παραμονής στον Δικέφαλο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέλα” για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες – Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες – Σκάει μεταγραφή από NBA!

 

Διαβάστε επίσης: