Αναταραχή στον ΠΑΟΚ τις τελεταίες ώρες – Δημοσίευμα "φωτιά" για Λουτσέσκου!


Αναταραχή στον ΠΑΟΚ τις τελεταίες ώρες – Δημοσίευμα “φωτιά” για Λουτσέσκου!



Νέο ρεπορτάζ τον βάζει στο “στόχαστρο” τουρκικής ομάδας, μαζί με τον Αντρέα Πίρλο.



Υποψήφιο για την άκρη του πάγκου της Άδανα Ντεμιρσπόρ εμφανίζει δημοσίευμα από την Ιταλία που αναπαράγεται σε τουρκικά ΜΜΕ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα Sport Digitale το πάει ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως έγινε συνάντηση τόσο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ όσο και με τον Αντρέα Πίρλο που είναι και το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Αδάνα, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Βιτσέντζο Μοντέλα πριν από λίγες μέρες.

«Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sports Digitale, η Άδανα Ντεμιρσπόρ έκανε συνάντηση με τον Αντρέα Πίρλο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη θέση του προπονητή.

Αποχαιρετώντας τον Μοντέλα, ο πρώτος στόχος της πρώτος στόχος είναι να διατηρήσει το ιταλικό μοντέλο και να κάνει μια προσπάθεια να πάρει τον Πίρλο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μουράτ Σαντσάκ ζήτησε συνάντηση για να μάθει τις απαιτήσεις του Ιταλού προπονητή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γιος του διάσημου προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο 54χρονος προπονητής αυτή την περίοδο προπονεί τον ΠΑΟΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

  Ντέμης: «Το πιο ωραίο πρωτάθλημα τα τελευταία 30 χρόνια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κανονάκι” μεγάλης ελληνικής ομάδας με Μάρκο Λιβάγια – Δεν είναι η ΑΕΚ – Τον φέρνει με 1,5 εκατ. ευρώ;  


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: