"Θωρηκτό" για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ – Προτάθηκε φορ κλάσης – 25 γκολ πέρυσι στην Τουρκία! (Vid)


“Θωρηκτό” για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ – Προτάθηκε φορ κλάσης – 25 γκολ πέρυσι στην Τουρκία! (Vid)



Μια ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση προτάθηκε για την θέση του επιθετικού στον Δικέφαλο του Βορρά. Πρώην της Γιουβέντους!



Ένα πολύ ενδιαφέρον όνομα ήρθε στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΟΚ όσον αφορά στη θέση του επιθετικού. Ο λόγος για τον Εμπαγιέ Ντιάν, ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά από τους Θεσσαλονικείς.

Πρόκειται για τον 31χρονο διεθνή Σενεγαλέζο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Καραγκιουμρούκ και απασχολεί τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς η περίπτωσή του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Κι αυτό γιατί πραγματοποίησε τρομερή χρονιά πέρυσι στην Τουρκία, όπου είχε 25 γκολ και 6 ασίστ σε 35 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες με χάιλαϊτ την παρουσία στην Κασίμπασα (36 αγώνες με 32 γκολ και 4 ασίστ), αλλά και στην Γαλατασαράι (62 συμμετοχές με 26 γκολ και 4 ασίστ).

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ιταλική Μπρα τη σεζόν 2012-13, ενώ την επόμενη διετία άνηκε στην Γιουβέντους, αλλά αγωνίστηκε δανεικός σε Αζαξιό, Λιρς (11 συμμετοχές, 7 γκολ, 1 ασίστ), Αλ Σαμπάμπ (4 συμμετοχές) και Βέστερλο (11 συμμετοχές, 3 γκολ).

Τη σεζόν 2015-16, αγωνίστηκε δανεικός στην ουγγρική Ουίπεστ (16 συμμετοχές, 11 γκολ, 2 ασίστ), την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό της Tianjin Jinmen Tiger FC (45 συμμετοχές, 16, γκολ, 1 ασίστ), για να ακολουθήσει η Κασίμπασα και η Γαλατάσαραϊ από το 2019 έως το 2022.

  ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τεράστια απόκρουση Αθανασιάδη με Σβαμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ίδιο διάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός σε Κλαμπ Μπριζ (9 συμμετοχές, 4 γκολ) και Γουέστ Μπρόμιτς (16 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ), πριν μεταπηδήσει πέρυσι το καλοκαίρι στην Καραγκιουμρούκ, όπου… έβγαλε μάτια με 25 γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα είναι βαρύ και ασήκωτο για τον ΠΑΟΚ – Χρειάζεται άμεσα 4 μεταγραφές – “Μούδιασμα” με Τόμας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: