Έκπληξη στη λίστα Μπαρτζώκα για σέντερ – Ματσάρα ως αντίπαλος με Ιτούδη – "Ζόρια" για Βεζένκοφ (Vid)


Έκπληξη στη λίστα Μπαρτζώκα για σέντερ – Ματσάρα ως αντίπαλος με Ιτούδη – “Ζόρια” για Βεζένκοφ (Vid)



Νέο όνομα για… αντι-Μιλουτίνοφ στο Λιμάνι από Euroleague. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν κι ενώ περιμένουν τις εξελίξεις στις δύο πολύ δύσκολες υποθέσεις, ψάχνουν και για τον αναπληρωματικό του Φαλ. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις εκτός του Σέρβου!



Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει στον τέταρτο τελικό την υπόθεση πρωτάθλημα. Να πάρει έτσι τον τρίτο του τίτλο για φέτος και να ξεχυθεί από κει και πέρα στην αγορά για να χτίσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Πρώτα από όλα, πάντως, αυτό, που θα κοιτάξει είναι τι θα κάνει με τον Βεζένκοφ και τον Σλούκα. Είναι δύο υποθέσεις από τις οποίες εξαρτώνται τα περισσότερα πράγματα.

Όχι, όμως, όλα, αφού ό, τι και να γίνει με Βεζένκοφ και Σλούκα, ο Ολυμπιακός θα πάρει τουλάχιστον έναν ψηλό πίσω από τον Μουσταφά Φαλ. Θα είναι αυτός ο Νίκολα Μιλουτίνοφ; ‘Η κάποιος άλλος; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα πλησιάζουν με τον Σέρβο σέντερ να είναι και πολύ καλός παίκτης και πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας.

  "Να πάρουμε το Κύπελλο που θέλει ο κόσμος"

Πάντως, ψηλοί υπάρχουν αυτό το καλοκαίρι και άλλωστε οι Πειραιώτες δεν ψάχνουν για βασικό. Εχουν τον Φαλ, που κάνει σπουδαία δουλειά. Θέλουν τα μπακ-απ και τέτοια υπάρχουν πολλά. Μπορούν να προκύψουν και από την Μακάμπι, που χθες πήρε το πρωτάθλημα. Ο Νίμπο και περισσότερο ο Πόιθρες μπορούν να γίνουν διαθέσιμοι. Αλλά και από την Φενέρ μπορεί να έρθει η λύση αν δεν παραμείνει στην Τουρκία ο Τόνι Γεκίρι. Ο Νιγηριανός άλλωστε έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Ολυμπιακό καθώς σε κάποια από τα παιχνίδια της Φενέρ με τους «ερυθρόλευκους» ήταν εξαιρετικός. Και ειδικά σε ένα στα πλέι-οφ (δείτε τις καλύτερες φάσεις του κόντρα στον Ολυμπιακό στο βίντεο πάνω από το κείμενο).

Εκεί, στην φροντ-λάιν, θα την βρει την λύση η ομάδα του Πειραιά. Και μάλιστα δεν θα ιδρώσει να τα καταφέρει. Εκεί, που θα δυσκολευτεί αφάνταστα θα είναι αν πάει στο ΝΒΑ ο Βεζένκοφ. Είναι ένα κενό, που δύσκολα καλύπτεται. Ή μάλλον είναι ένα κενό, που μπορεί να καλυφθεί με παίκτες τύπου Μίροτιτς ή Γιαμπουσέλε, περιπτώσεις, που για διαφορετικούς λόγους είναι απλησίαστες.

Αυτά προς το παρόν είναι συζητήσεις και σενάρια. Θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά μόλις ολοκληρωθούν οι τελικοί. Σε λίγες μέρες, λοιπόν, θα πάρει φωτιά η αγορά.

  Ζίβκοβιτς: "Θέλουμε τον τίτλο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φωτιά” στην Ευρώπη με Μάικ Τζέιμς – “Δυνατά” Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: