Τρεις οι θέσεις που κοιτάζει για άμεση ενίσχυση ο Άρης – Ξανά στο προσκήνιο ο Βίντρα – Τι ισχύει με τον Τσέχο


Τρεις οι θέσεις που κοιτάζει για άμεση ενίσχυση ο Άρης – Ξανά στο προσκήνιο ο Βίντρα – Τι ισχύει με τον Τσέχο



Χωρίς να βγαίνουν πολλές πληροφορίες προς τα έξω, τρεις είναι οι προσθήκες που προσπαθεί να κλείσει πιο σύντομα από τις υπόλοιπες ο Άρης.



Άρης: Χωρίς να βγαίνουν πολλές πληροφορίες προς τα έξω, τρεις είναι οι προσθήκες που προσπαθεί να κλείσει πιο σύντομα από τις υπόλοιπες ο Άρης. Κι αφορούν σε μεταγραφές φορ, στόπερ και αριστερού μπακ. Για τη θέση του επιθετικού, πάντα στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Ματέι Βίντρα, αρκεί να μείνει ελεύθερος από την Πλζεν, για κεντρικός αμυντικός, υπάρχει μία περίπτωση Ευρωπαίου σε προχωρημένο στάδιο, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και μία υπόθεση αριστερού μπακ.

Ταυτόχρονα οι Κιτρινόμαυροι τσεκάρουν τις επιλογές τους για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς οι συζητήσεις με τον Σιαμπάνη ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί και πλην Κουέστα, δεν υπάρχει άλλο επαγγελματικό συμβόλαιο για τη θέση. Πιθανότατα μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις κι ενδεχομένως ο Άρης να προχωρήσει και στις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις του.

Πηγή: sfina.gr

  Ανατροπή-βόμβα με Μάριο Χεζόνια και Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Αλαφούζου: “Καμία σχέση με τη δολοφονία, γι’ αυτό είχε το αυτοκίνητο – Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα”!

 

Διαβάστε επίσης: