Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Πογέτ ενόψει Ιρλανδίας


Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για Πογέτ ενόψει Ιρλανδίας



Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Γκουστάβο Πογέτ με τον Έλληνα μπακ να παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης στο ξενοδοχείο.



Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Παρασκευής (16/6) με την Ιρλανδία (21:45, OPAP ARENA) με μια προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Σε αυτή δεν βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης με το αριστερό μπακ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να παραμένει για προληπτικούς λόγους στο ξενοδοχείο της ομάδας λόγω της ίωσης που έχει από την Τετάρτη. Ο Γιαννούλης για δεύτερη σερί μέρα έμεινε εκτός προγράμματος και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Πογέτ, συν τους Μπουχαλάκη-Αλεξανδρόπουλο, που τις προηγούμενες μέρες είχαν χάσει κάποιες προπονήσεις.

Το πρόγραμμα ήταν αρκετά χαλαρό καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση της Παρασκευής και ο Πογέτ δεν ήθελε να φορτώσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει και του αγώνα.

  Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Μένει στην Παρτιζάν έως το 2026! (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: