Επιβεβαίωσε ο Παππάς ότι σταματάει το μπάσκετ – Αυτός ο λόγος – Τι είπε με Μπαρτζώκα


Επιβεβαίωσε ο Παππάς ότι σταματάει το μπάσκετ – Αυτός ο λόγος – Τι είπε με Μπαρτζώκα



Στα αποδυτήρια των Ερυθρόλευκων βρέθηκε μετά την οριστική διακοπή του τέταρτου τελικού ο Έλληνας γκαρντ που σε συνομιλία που είχε με παίκτες του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ότι σταματάει το μπάσκετ.



Νίκος Παππάς: Μόλις υπήρξε οριστική διακοπή στον τέταρτο τελικό της Basket League ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού όπου και είχε συνομιλία τόσο με τον Σάσα Βεζένκοφ, όσο και με τον Κώστα Σλούκα όπου τους ενημέρωσε ότι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, μιας και σταματάει το μπάσκετ.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Παππάς ο λόγος δεν είναι άλλος από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό, ενώ στη συνέχεια μίλησε και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον τεχνικό των Ερυθρόλευκων να του αναφέρει πως και εκείνος σταμάτησε σε μικρή ηλικιά και ασχολήθηκε με την προπονητική από νωρίς και θα πρέπει να προσέξει ώστε να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Νέος Πινέδα για την ΑΕΚ – Ψηλός, δυνατός, βασικός σε όλες τις ομάδες – Δανεικός με οψιόν αγοράς” (Vid)

  ΠΑΟ: Αποκάλυψη για τον Χουάντσο εν όψει Μακάμπι- Επιστρέφει;

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: