Κοντά στη Νάπολι ο Γκαλτιέ – "Σφήνα" Μπάγερν για τον Κιμ


Κοντά στη Νάπολι ο Γκαλτιέ – "Σφήνα" Μπάγερν για τον Κιμ



 Ο 56χρονος Γάλλος προπονητής, φρέσκος πρωταθλητής με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντιις για την μετά Λουτσάνο Σπαλέτι εποχή.



 Στην περίπτωση που δεν αποδεχτεί το διετές συμβόλαιο με 4εκ. ευρώ το χρόνο, ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Νάπολι, που γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο απέλυσε τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα στον πρώτο της τίτλο σε 33 χρόνια, θα ξεκινήσει συζητήσεις, τόσο με τον επίσης Γάλλο, Ρούντι Γκαρσία, πρώην τεχνικό της Ρόμα, αλλά και με τον Ισπανό Ράφα Μπενίτεθ που πριν μερικά χρόνια είχε ξανά περάσει από τον πάγκο των «Azzurri».

 Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, που μόλις αποδεσμεύτηκε από την Παρί είχε βρεθεί κοντά στη Νάπολι και το ’20, για ν’ αντικαταστήσει τον Γκατούζο, μάλιστα «πακέτο» από τη Λιλ με τον Βίκτορ Όσιμεν τότε όμως είχε προτιμήσει να παραμείνει στη Γαλλία καταφέρνοντας τελικά, ακόμη και χωρίς τον Νιγηριανό σκόρερ να κατακτήσει τον τίτλο.

  Live: Μπάγερν - Ρεάλ

 Ο Όσιμεν, μαζί με τον Νοτιοκορεάτη αμυντικό Κιμ αποτελούν τα δύο «βαριά» χαρτιά των πρωταθλητών Ιταλίας και κρίνοντας από τη στρατηγική του Ντε Λαουρέντιις, υπέρμαχου ενός διαφορετικού ποδοσφαιρικού κόσμου, μακριά από τις υπερβολές και την σπατάλη, με μία αυστηρή ματιά και στους ισολογισμούς, δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να τους παραχωρήσει.

 Για τον Όσιμεν, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η τιμή που όρισε είναι 150εκ. ευρώ. Ενώ για τον αμυντικό, νοτιοκορεάτικο «βράχο» 50: εκεί όμως που το deal με τη Γιουνάιτεντ έμοιαζε τελειωμένο, μπήκε σφήνα η Μπάγερν Μονάχου προσφέροντας δέκα περισσότερα. Για την ιστορία, εξήντα πρόσφερε και η Νιουκάσλ στην Ίντερ για τον Νικολό Μπαρέλα οι «Nerazzurri» όμως ξεκαθάρισαν ότι ο διεθνής Ιταλός μέσος δεν πρόκειται να φύγει από το Μιλάνο ούτε με τα τριπλά.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: