Αποκάλυψη από παλαίμαχο Έλληνα για ομάδα της SL – "Δύο χρόνια πληρώθηκα 1 φορά – Μου οφείλουν 300.000"

Μια αποκάλυψη από έναν παλαίμαχο Έλληνα σχετικά με μια ομάδα της SL: Πληρώθηκα μόνο μία φορά τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ μου οφείλουν 300.000.

Αποκάλυψη από παλαίμαχο Έλληνα για ομάδα της SL – Δύο χρόνια πληρώθηκα 1 φορά – Μου οφείλουν 300.000



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος γνωστός ποδοσφαιριστής όπου και αποκάλυψε πως γνωστή ομάδα του χρωστάει τεράστιο ποσό, ενώ όσο αγωνιζόταν εκεί πληρώθηκε μια φορά.



Κώστας Καπετάνος: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στη Σέντρα στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις 300.000 ευρώ που του οφείλει ο Άρης, με τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του.

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202305/kapetanos.jpg

Μια ποδοσφαιρική ζωή είναι πολύ σύντομη, όταν υπογράψεις επαγγελματικό συμβόλαιο ξεκινάει η ημερομηνία λήξης, γιατί το πολύ μέχρι τα 35 να κάνεις έναν καλό συμβόλαιο. Και μετά έχεις μια ολόκληρη ζωή μπροστά σου να εκμεταλλευτείς, ώστε να ζήσεις στο υπόλοιπο.

Δύο χρόνια που ήμουν στον Άρη, πληρώθηκα μια φορά, ούτε προκαταβολή πήρα και μου οφείλουν 300.000 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι μόνο εγώ, απλά εγώ έμαθα στη ζωή μου να μην τα παρατάω, πάντα έλεγα αλήθειες και μερικές φορές μπορεί να το πλήρωνα με κάποιο τίμημα. Πρέπει και τα άλλα τα παιδιά να βγουν μπροστά, να βρουν το θάρρος.

Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι φούσκα, ένα ψέμα, πρέπει να αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα. Ο ΠΣΑΠ έχει πετάξει εκτός τους ποδοσφαιριστές, δεν ξέρω τον λόγο, έπρεπε να ήταν ο πρώτος που θα ήταν μαζί μας. Τώρα που τελείωσε η SL2 θα δείτε πόσοι παίκτες θα κάνουν προσφυγές στις ομάδες, για μικρά ποσά, είπε ο Κώστας Καπετάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνα στόπερ θηρίο διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς – Ξεχώρισε με Εθνική – Επιστρέφει η… περσινή αποκάλυψη! (Vid)

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/201509/kapetanos.jpg

  Αποκάλυψη! Αυτή τη ρήτρα δανεικού ενεργοποιεί ο ΠΑΟ - Ο στόχος για το τέλος

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: